O smeštaju

Apartman Trio se nalazi u Sunčanoj dolini prelepog Zlatibora, nadomak samog centra, na samo 250m od hotela Mone. Apartman se nalazi kod restorana „Ljubiš“ u kojem možete uživati u specijalitetima Zlatibora. U blizini su prodavnica Maxi (oko 300m), autobuska stanica i pijaca.
Ukoliko Vam je za vreme boravka potrebna bilo kakva pomoć ili informacija, na raspolaganju smo Vam 24h.
Gostima je obezbeđen neograničen bežični internet. Apartman čini jedna odvojena soba sa bračnim krevetom za dvoje i dnevna soba u kojoj se nalazi ugaona garnitura čijim razvlačenjem se obezbeđuje mesto za još dve osobe. Uvek će Vas dočekati čista posteljina i peškiri. U dnevnoj sobi je televizor i izlaz na terasu, na kojoj možete uživati u divnom pogledu na Zlatibor. Na raspolaganju Vam je i potpuno opremljena savremena kuhinja sa ravnom pločom, rernom, frižiderom sa ledom, tosterom, kuvalom.. kako bi se osećali kao kod svoje kuće. Kupatilo sa tušem, fenom..
Dan ispunite raznovrsnim dnevnim sadržajem koji Vam nudi naš Zlatibor i to sve na par minuta laganog hoda od Trio apartmana.
U popločanom dvorištu naše zgrade nalazi se prelepi letnjikovac sa stolom i klupama u kojem možete uživati na svežem vazduhu među drvećem.

Tel za informacije:

065 908-5370    Jelena

Karakteristike


 U zgradi      Do 4 osobe

P – 42m2    1 spavaća soba

Dnevni boravak   Parking

Terasa


LCD             Internet

Kablovska     Kuhinja

 Pušenje       Ljubimci

Fen              Pegla


Posteljina      Peškiri

Posudje          Toalet papir

 Kafa              Ofingeri

 Sapun             Tuš kabina

Raspoloživost

Slobodni dani su označeni zelenom bojom.

Cene

Cene su po apartmanu i označene su za boravak od 2 i više noćenja. Pozovite za potvrdu i dogovor ili pošaljite upit!

Upit za rezervaciju

Mapa

Ul. Zelenkada