Apartmani All Seasons Residence Zlatibor

Kompleks All Seasons Residence čini 5 moderno opremljenih vila sa hotelskom uslugom, Živa, Sunčica, Ružica, Hajdučica i Vukota, smeštenih na idealnoj lokaciji za odmor i uživanje u čarima poznate planine. Od centra, Kraljevog trga i jezera, kompleks je udaljen oko 400 m, odnosno par minuta lagane šetnje.

Gostima su na raspolaganju novi apartmani, opremljenih tako da udovolje modernom načinu života. U ponudi su dva tipa smeštajnih jedinica – apartmani sa fizički odvojenom spavaćom sobom i studio apartmani, predviđeni za boravak 2-4 odrasle osobe. Neki apartmani su međusobno povezani i omogućavaju boravak do 8 odraslih osoba. I jedni i drugi raspolažu francuskim krevetom, funkcionalno opremljenom kuhinjom, kupatilom sa peškirima i neophodnom kozmetikom, te fenom za kosu, peglom i grejanjem koje gosti mogu sami podešavati.

Svim gostima obezbeđena je kablovska televizija, besplatna wi-fi konekcija i parking mesto. Neki od apartmana poseduju terasu.

Ukoliko se odlučite da budete naš gost, odsešćete u najprijatnijem i najbolje pozicioniranom kompleksu apartmana sa najljubaznijim osobljem koje će se starati da Zlatibor doživite na pravi način.

Informacije i rezervacije:
Pozovite!    +381646452863

-e-mail: [email protected]

sajt : www.aparthotelzlatibor.com

-lokacija:Panta Mijailovića 30b


Upit za rezervaciju