O smeštaju

Apartman Be Happy & SPA se nalazi 350m od samog centra Zlatibora i autobuske stanice. Izdvojen od gužve, saobracaja i ostale buke.Apartman je komforan od 40 kv/m, u koji moze da se smesti max 4 -5  osoba. Apartman je sa dnevnom,odvojenom spavacom sobom i terasom. Poseduje svoje parking mesto i Wi-Fi internet, krevetac za bebe. Nalazi se na trecem spratu u zgradi sa panoramskim liftom i pogledom na skijaliste Tornik. Sve je potpuno novo od posteljine,peškira do posudja.U dnevnoj i spavacoj sobi se nalazi lcd televizor. Grejanje u   apartmanu  je  sa norveskim radijatorima koje vi sami ukljucujete po potrebi i birate željenu temperaturu.U zgradi postoji SPA Centar koji stoji gostima na raspolaganju tokom boravka  u nasem smestaju i koji gosti mogu besplatno da koriste.Spa centar poseduje djakuzi kadu za 6 osoba,saunu,toplu klupu,prostoriju za presvlačenje i tuševe.

Informacije i rezervacije:
Pozovite!    060 558 08 50

Karakteristike


 U zgradi      4-5 osobe

P – 41m2    1 spavaća soba

Dnevni boravak   Parking

Besplatan Spa     Lift


LCD             Internet

Kablovska     Kuhinja

 Pušenje       Ljubimci

Fen              Pegla

Krevetac   Terasa


Posteljina      Peškiri

Posudje          Toalet papir

 Kafa              Ofingeri

 Sapun             Tuš kabina

Raspoloživost

Slobodni dani su označeni zelenom bojom.

Cene

Cene su po apartmanu i označene su za boravak od 2 i više noćenja. Pozovite za potvrdu i dogovor ili pošaljite upit!

Upit za rezervaciju

Uslovi rezervacije

1. Kako bi gost potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.
2. Korišćenje usluge SPA centra je besplatno za naše klijente ne doplaćuje se!

3. DOLAZAK: Gost treba da obavestiti Izdavaoca o planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13.00 časova na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje Klijenta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio ostatak najamnine.
4. ODLAZAK: Prilikom odlaska Klijent mora napustiti stan najkasnije do 10.00 časova.”

Mapa

 Ulica Jovanke Jeftanović br. 16.