O smeštaju

Apartman Different & spa se nalazi u novoizgrađenom objektu na Zlatiboru u naselju Đurkovac u neposrednoj blizini centra, autobuske stanice i pijace. Izdvojen je od gužve, buke i saobraćaja. U blizini objekta nalaze se četiri super marketa i restoran kuvanih jela za poneti.

Do apartmana se stiže panoramskim liftom koji gostima pruža predivan pogled.Apartman je nov, komforan i udoban, površine 45m2 u koji može da se komotno smeste 4 osobe. Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, odvojene spavaće sobe , kupatila sa podnim grejanjem i terase sa koje se pruža jedinstven pogled.

Spavaća soba je opremljena francuskim krevetom 160×200 i LCD TV. U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje ( 150×240 ) i LCD TV sa kablovskim kanalima. Kuhinja je kompletno opremljena posuđem i escajgom. Za korišćenje su obezbeđeni peškiri, posteljina i fen, kao i WiFi. Apartman se greje norveškim radijatorima koje gosti po potrebi uključuju sami i regulišu temperaturu po želji. Gostima je na raspolaganju korišćenje SPA centra u suterenu objekta. SPA centar je opremljen finskom saunom, toplim klupama, jakuzi kadom, tusem i kabinom za presvlačenje.

Informacije i rezervacije:
Pozovite!    +381 63 591 451

Karakteristike


 U zgradi      Do 4 osobe

P – 45m2    1 spavaća soba

Dnevni boravak   Parking

 Terasa       Lift


LCD             Internet

Kablovska     Kuhinja

 Pušenje       Ljubimci

Fen              Pegla


Posteljina      Peškiri

Posudje          Toalet papir

 Kafa              Ofingeri

 Sapun             Tuš kabina

Raspoloživost

Slobodni dani su označeni zelenom bojom.

Cene

Cene su po apartmanu – prenoćište i označene za 3 i vise nocenja. Moguc je dogovor za duzi boravak, preko 6 nocenja.Cena za 1 nocenje se uvecava za 50%. Cena za 2 nocenja se uvecava za 30% Pozovite za potvrdu i dogovor ili pošaljite upit!

Upit za rezervaciju