АПАРТМАН СЕРДАР

ТРАЖИШ НАЈЈЕФТИНИЈИ СМЕШТАЈ НА ЗЛАТИБОРУ?

МИ КАЖЕМО: 20 ЕВРА/НОЋ!

ТРАЖИШ НАЈКОМФОРНИЈИ СМЕШТАЈ НА ЗЛАТИБОРУ?

МИ КАЖЕМО: АПАРТМАН СЕРДАР ЈЕ ПОВРШИНЕ ОД 100 М2!

ТРАЖИШ СКРОВИШТЕ ОД БУКЕ И ГУЖВЕ?

МИ КАЖЕМО: ДОЂИ У ЧАЈЕТИНУ!

ОВО ЈЕ ПРИЧА О НАМА:

Апартман Сердар се налази у Чајетини, на 3км удаљености од центра Златибора, на 200м удаљености од главног магистралног пута. Апартман је двособан, површине 100м2 и намењен је смештају највише 6 особа.

Исти се састоји од: ходника, великог дневног боравка са трпезаријом, угаоне гарнитуре која се по потреби може расклопити, кухиње, две собе са по једним великим каучом намењеним спавању двеју особа и купатила са туш кабином.

Поред тога, гостима стоји на располагању модеран плазма телевизор, Wi-Fi интернет конекција, као и пространа, цветно декорисана тераса, где могу уживати у првој јутарњој кафи.

У центру ове варошице, на 150м удаљености од Апартмана, се налази велики, лепо уређени парк, препун боровог и другог дрвећа, фантастично декорисаних засада цвећа, клупица и летњиковаца, а забавни садржаји попут љуљашки, клацкалица и тобогана чине место идеалним за боравак и забаву деце.

У близини, на само 3км удаљености, налази се једно од најлепших златиборских купалишта, “Мушвете”, где гости могу пронаћи расхлађење током врелих дана.

У непосредној близини се налази продавница и неколико угоститељских објеката, где гости могу пробати омиљене златиборске специјалитете. Такође, гости могу уживати у пријатном амбијенту неколико одличних кафића у центру варошице.

У самом центру варошице, на 300м удаљености од Апартмана, налази се луксузни „Spa&wellness центар Ива“, који нуди бројне садржаје, као што су: затворени базен, jacuzzi, сауна и relax масаже. Ово место је идеално за опуштање и релаксацију наших гостију.

Ски центар „Торник“ се налази на 11км удаљености од Апартмана, што омогућава гостима да уживају у снежним чаролијама наше планине.

ОСЕТИ КОМФОР, ТОПЛИНУ И МИР!

ПОСЕТИ АПАРТМАН СЕРДАР У ЧАЈЕТИНИ!

Пронађите нас на FACEBOOK:

https://www.facebook.com/apartmanserdar/?fref=ts#

Контакт: +381 64 148 66 85- Милена

Upit za rezervaciju

Datum postavljanja 14.8.2017