Opis smeštaja

Apartman se nalazi u naselju Djurkovac,na 300 metara od centra Zlatibora. U neposrednoj blizini hotela “IDILA”. Apartman je nov i kompletno luksuzno namesten. Nalazi se na drugom spratu i poseduje parking mesto. Kapacitet apartmana je do 4 osobe,sastoji se od:spavace sobe sa francuskim lezajem, dnevnim boravkom sa velikim trosedom, kuhinje,koja je kompletno namestena ,kupatilo sa hidromasaznom tus kabinom i terase sa prelepim pogledom. Apartman poseduje TV sa satelitskim programima,Wifi internet,DVD,fen za kosu,roletne sa elektronskim podizacima. Grejanje ima mogucnost sopstvenog podesavanja temperature. DOBRODOSLI!!

Booking

(kliknite na datum dolaska pa zatim datum odlaska i popunite formu)

Uslovi rezervacije

1. Rezervacija i otkaz rezervacije


1.1. 
Kako bi gost potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju i ona je besplatna.

Vaša rezervacija je sigurna.

Izdavalac će gostu poslati na mail potvrdu rezervacije.

1.2. U slucaju otkaza rezervacije molimo vas da blagovremeno otkažete vašu besplatnu rezervaciju iz naloga koji će te dobiti nakon rezervacije.

2. Usluga recepcije + check-in fee
2.1. 
DOLAZAK: Gost treba da obavestiti Izdavaoca (kontakt će te dobiti u potvrdi)  o planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 11 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje Klijenta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio ostatak najamnine.
2.2. ODLAZAK: Prilikom odlaska Klijent mora napustiti stan najkasnije do 11 sati.

Mapa

Ul. Jovanke Jeftanović