O smeštaju

Apartman Vinogradi se nalazi nedaleko od centra Zlatibora , na samo 5 minuta lagane šetnje kroz prelepe predele, osunčane suncem, sve do samog jezera, glavnog obeležja i bisera ove planine.

U apartmanu, koji se nalazi u prizemlju, možete uživati u modero dizajniranom dnevnom boravku i udobnoj garnituri na razvlačenje, a ukoliko želite da odmorite u miru I tišini tu je odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem i jos jednim krevetom. Apartman je idealan je za boravak 2 do 5 osoba.

LCD TV, kablovska TV, WI-FI internet, krevetac za bebu, fen, pegla, samo su neki od sardžaja koje ćete koristiti, a u svakoj prostoriji se nalaze radijatori koji će učiniti da osetite toplinu kao u sopstvenom domu.

Svecana “zlatiborska” večera pripremljena u kuhinji sa svim elemntima i kompletnim posuđem učiniće prijatne trenutke kojih ćete se rado sećati . Ukoliko pak žurite da izađete u prirodu tu je i mikrotalasna pecnica

Kupatilo poseduje tuš kabinu, a na raspolaganju su vam i frotirski peškiri i posteljina.

Prostrana terasa sa koje se pruža pogled na prirodu je deo apartmana, tu je i spajz gde skijasi mogu odložiti opremu, a ispred zgarde se nalazi i besplatno parking mesto.

Na samo 2 minuta se nalazi Maxi prodavnica, tako da vam je sve na dohvat ruke, a isperd apartmana je i košarkaško igralište za decu.

Ukoliko želite da se stravno odmorite, uživate, i prepustite prirodi apartman Vinogradi je idelano mesto za Vas.

Pozovite!    060-388-02-40

ili
069-202-72-47 Mira


Cene i raspoloživost

Slobodni dani su označeni zelenom bojom.
Cene su po apartmanu – proverite na kalendaru
klikom na odredjene dane.
Pozovite za potvrdu i dogovor ili pošaljite upit!

Upit za rezervaciju