Apartman Dino Lux - A1

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Izdaje se lux apartman, iznad Jezera i Kraljevih Konaka, oko 300m od centra Zlatibora. Smeštaj je u rezidencijalnom delu Zlatibora okružen borovom šumom. Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa odvojenom kuhinjom, 1 spavaće sobe, hodnika, kupatila i velike terase sa pogledom na Dino Park. Veoma je komforan 50m2, kompletno  opremljen i pogodan za smeštaj do 4  osobe. Wi-Fi, Kablovska, Centralno grejanje, parking prostor.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 50m2   |  Lokacija: Jezero   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobe za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 Ugaona   

Pozovite!    060 365 45 95


Kalendar raspoloživosti + Booking

Za Online rezervaciju (booking) kliknite na datum dolaska pa zatim datum odlaska i popunite formu.

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor. Takodje možete i trenutno izvršiti Online rezervaciju (bukirati) preko kalendara.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


ul. Sportova

Contact seller

Prijavi netačne informacije