O smeštaju

Apartmani nalaze se u užem centru Zlatibora, u naselju Obudojevica, preko puta ski terena. U svojoj ponudi nude vam smeštaj u tri (kompletno opremljena) apartmana površine 65m2, 55m2 i 50m2.
Dva dupleks apartmana sastoje se od:
dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavace sobe sa francuskim ležajem, kupatila, spavace sobe sa tri klasicna ležaja (na drugom nivou), a jedan apartman ima terasu.
Treci apartman, u prizemlju, sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavace sobe (francuski i dva klasicna ležaja) i kupatila sa dakuzijem.

Gostima je na raspolaganju parking prostor, kablovska televizija i bežicni internet.

Kontakt telefoni: 064/17-62-880 , 031/841-650

APARTMAN 1

Dupleks površine 55 kvadrata nalazi se na drugom spratu i sastoji se iz dve spavaće sobe, od kojih je jedna u potkrovlju (kapacitet 5+1 osoba).

APARTMAN 2

Dupleks povrsine 65 kvadrata nalazi se na drugom spratu i sastoji se iz dve spavaće sobe, od kojih je jedna u potkrovlju (kapacitet 5+2 osobe). Ima terasu.

APARTMAN 3

Apartman površine 50 kvadrata je u prizemlju, sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe sa francuskim i dva klasična ležaja (kapacitet 4+2 osobe). Osim kupatila sa đakuzijem, dodatna pogodnost je mašina za pranje sudova.

MAPA

Opširnije na sajtu www.apartmanidedic.com/