Apartmani Ivanović

Apartmani Ivanovic nalaze se nekoliko minuta šetnje od centra Zlatibora, u neposrednoj blizini hotela Mona, kao i hotela Palisad.

tel za info – 065 84 85 940

Ova prostrana kuca na Zlatiboru okružena je zelenilom i nudi smeštaj u apartmanima sa jednom ili dve spavace sobe, kao i redovne i dodatne usluge nalik onima koje nude hoteli. U apartmanima Ivanovic sigurno cete uživati, bez obzira da li ste se opredelili da svoj odmor na planini Zlatibor provedete u leto, zimu ili za praznike.

Za sve goste koji na put ka Zlatiboru krecu svojim automobilom, Apartmani Ivanovic raspolažu sopstvenim parkingom koji je pod video-nadzorom.

Kablovska, Wi-Fi.

DODATNE USLUGE:Usluge mini bara;Organizija izleta i aktivnosti;Organizovan prevoz do ski staza, iznajmljivanje skija i kupovina ski pasa;
Organizacija poseta spa centrima;Organizovan prevoz do bazena;Lekarske usluge na poziv;Stomatološke usluge na poziv;Zamena posteljine na zahtev gosta;Usluga vešeraja;Snabdevanje namirnicama;Dostava hrane u apartman;Organizovana ishrana na bazi polupansiona ili pansiona;Organizovanje cuvanja dece u igraonici, uz nadzor profesionalnih vaspitaca;Slicne usluge, po želji gostiju.

tel za info – 065 84 85 940

Foto galerija

Mapa