O smeštaju

Apartmani Stamatovic nalaze se u strogom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini hotela Palisad.
Sve jedinice u ponudu ukljucuju kablovsku televiziju, besplatan WiFi i kablovski internet. Raspremanje apartmana i zamena peškira vrši se po potrebi. Obezbeden parking ispred objekta. Kutak za decu u zajednickom boravku.

Telefoni za informacije i rezervacije:

064 27 33 069  064 548 22 77   031 841 445

Petokrevetni apartman

Raspoloživost i cene


Petokrevetni apartman- Sastoji se od 2 zasebne spavace sobe, dnevne sobe, kuhinje i terase. Ukupna površina je 58m2. Može da smesti 5 do 7 osoba

Četvorokrevetni apartman

Raspoloživost i cene


Četvorokrevetni apartman – Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, 2 zasebne spavace sobe i balkona (apartman na prvom spratu ima 2 balkona). Ukupna površina je 46 m2. Može da smesti 4 osobe.

Trokrevetni apartman tip A

Raspoloživost i cene


Trokrevetni apartman tip A– Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavace sobe i balkona. Ukupna površina je 35 m2. Može da smesti 3 do 5 osoba.

Trokrevetni apartman tip B

Raspoloživost i cene


Trokrevetni apartman tip B – Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i spavace sobe. Ukupna površina je 50m2. Može da smesti 3 do 5 osoba.sobe.

Dvokrevetni apartman

Raspoloživost i cene


Dvokrevetni apartman – Sastoji se od dnevne sobe s kuhinjom i spavace sobe. Ukupna površina je 32 m2. Može da smesti od 2 do 4 osobe.

Studio

Raspoloživost i cene


Studio – Sadrži bracni krevet, fotelju na rasklapanje, potpuni opremljen kuhinjski deo. Ukupna površina je 30m2. Može da primi maksimalno 3 osobe.

Soba

Raspoloživost i cene


Soba – Sadrži bracni krevet i fotelju na rasklapanje, frižider, rešo, osnovno posude. Ukupna površina je 18m2. Može da smestimaksimalno 3 osobe.

Upit za rezervaciju