O smeštaju

Apartmani Sunčana dolina se nalaze u samom centru Zlatibora, na svega nekoliko minuta laganog hoda od tržnog centra, pijace, autobuske stanice i hotala Mona, ali u mirnoj i malo prometnoj ulici.

Apartmani su izgrađeni 2000. godine, a kompletno renovirani u aprilu 2018. godine i predstavljaju spoj modernog i tradicionalnog, planinskog uređenja enterijera, sa mirisom bora, jele, breze i hrasta.

Apartmani su opremljeni modernim funkcionalnim nameštajem, sa prostranim dnevnim boravkom i kompletno uređenom kuhinjom sa komfornim savremenim frižderom i ugrađenom ravnom pločom. U okviru dnevnog boravka su prostrani trosedi na razvlačenje, dok su u spavaćim sobama klasični francuski ležajevi koju omogućavaju potpunu udobnost i odmor. Apartmani imaju sopstveno grejanje sa mogućnošću da gosti sami regulišu stepen zagrejanosti prostorija, pristup bežičnom internetu i IPTV-ju, sa preko 100 kanala, kao i noćno osvetljenje u hodniku i kupatilu.

Informacije i rezervacije:

Pozovite!    064/298-999-5

Apartman broj 6

Apartman broj 6, površine 45 m2, sadrži dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i dve terase.

Apartman broj 8

Apartman broj 8, površine 35 m2, sadrži dnevni boravka sa kuhinjom, jednu spavaću sobe, hodnik, kupatilo i terasu.

Okolina apartmana

Na razdaljini od svega 150 metara nalazi se hipermarket koji gostima obogućava najjednostavniji način snabdevanja. Na istoj razdaljini se nalaze i turističke agencije koje gostima nude izlete ( Stopića pećina, Muzej ,,Staro selo ” Sirogojno, Vodopad u Goastilju, Kanjon reke Uvac, Drvengrad, Andrićgrad…), na kojima će gosti dodatno upoznati lepote Zlatibora. Pored apartmana se nalazi novootvoreni restoran sa tradicionalnom zlatiborskom kuhinjom, a u neposrednoj blizini je hotel ,,Mona”, kao i dva spa centra, otvoreni i zatvoreni bazen, vinska kuća, restorani, što dodatno oplemenjuje boravak. Ispred same zgrade i parkovski uređenog dvorišta, nalazi se besplatan parking za goste apartmana. Takođe, preko puta zgrade je teren za male sportove koji je otvoren tokom celog dana i besplatan, a u neposrednoj blizini je borova šuma sa mini parkom za decu. Apartmani se nalaze na prvom spratu, do kojih se stiže širokim i kratkim stepeništem, što posebno pogoduje deci i straijim osobama.

Mapa