Apartman Alsa Lux

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman Alsa Lux nalazi se u najlepšem delu Zlatibora, Naselje Djurkovac, ulica Jovanke Jeftanovic 23. Apartman je smešten u novoj zgradi Zlatiborska Vila 1 sa panoramskim liftom,udaljen 300 metara od centra i autobuske stanice i 50m od najbližeg marketa Idea. Nalazi se na 4 spratu i idealan je za boravak 4 osobe. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, kompletno opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinom i odvojene spavaće sobe sa LCD TV-om.U dnevnom boravku se nalazi rasklopiva ugaona garnitura namenjena svakodnevnom odmoru ali i udobna za spavanje.Iz dnevne sobe se izlazi na terasu sa garniturom za sedenje odakle se prostire predivan pogled na Tornik. Apartman poseduje sve što je potrebno za miran i udoban odmor. Parking mesto obezbedjeno za sve goste apartmana.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 44m2   |  Lokacija: Djurkovac   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč   

Pozovite!    064 146 13 47

 

 


Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.

Cene


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


Ulica Jovanke Jeftanovic 23

Contact seller

Prijavi netačne informacije