Apartman Diva

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman DIVA nalazi se u okviru Vile Elsa I, na atraktivnoj lokaciji u centru Zlatibora, u neposrednoj blizini Crkve Svetog preobraženja i preko puta hotela Palisad, a nedaleko od jezera i Kraljevog Trga. Ovaj luksuzno opremljen apartman pogodan je za boravak 1 - 4 osobe, sadrži dnevni boravak sa izlazom na terasu, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. U mirnoj ulici, a opet u žiži svih dešavanja u Apartmanu DIVA doživećete pravu zlatiborsku čaroliju, koja će vaš odmor učiniti nezaboravnim.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 37m2   |  Lokacija: Jezero   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč   

Pozovite!    060/157-10-10

 

 

 


Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.

Cene


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


Ulica Svetogorska 15

Contact seller

Prijavi netačne informacije