Apartman Lane

image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman Lane se nalazi u užem centru Zlatibora 200m od Hotela Mona. Apartman je u prizemlju lepo uredjene zgrade sa travnjakom i igralištem za decu. Apartman ima dnevni boravak, odvojenu kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Apartman je lux opremljen i poseduje parking mesto obezbedjeno sa video nadzorim.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 42m2   |  Lokacija: Djurkovac   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč   

Pozovite!    063 395 707


Kalendar raspoloživosti + Booking

Za Online rezervaciju (booking) kliknite na datum dolaska pa zatim datum odlaska i popunite formu.
Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor. Takodje možete i trenutno izvršiti Online rezervaciju (bukirati) preko kalendara.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


ul. Krfska

Contact seller

Prijavi netačne informacije