Apartman Mem

image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman se nalazi na sjajnoj lokaciji na par minuta od autobuske stanice i centra, na samoj ski stazi. U neposrednoj blizini je i restoran, nekoliko prodavnica ( Aroma, Idea, Proleće...), kao i ketering. Apartman se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, kuhinje, spavaće sobe i velike terase. Kuhinja je opremljena šporetom sa grejnom pločom i rernom, frižiderom sa zamrzivačem, posuđem sa potrebnim escajgom. U dnevnom boravku je ugaona garnitura koja se može razvući u prostor za spavanje 2 odrasle osobe.U spavaćoj sobi je francuski ležaj.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 50m2   |  Lokacija: Centar   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč   

Pozovite! 063 520 553

 

 


Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.

Cene


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


Ulica Miladina Pecinara 94 G

Contact seller

Prijavi netačne informacije