Apartman Monika A1

image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartmani Monika se nalaze u samom centru Zlatibora u ulici Kiridžijska 1, kod Crkve.  Okruženi borovom šumom omogućavaju potpun mir, tišinu i udobnost. Apartmani su kompletno opremljeni. Sastoje se iz dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom, terasom i kupatilom. Boravak na terasi je svojevrsno zadovoljstvo, budući da pruza pogled na borovu sumu. Kuhinja apartmana je potpuno opremljena posudjem i priborom, pa su apartmani pogodni, kako za krace tako i za duže boravke. Spavaća soba je opremljena velikim francuskim krevetom, dok se u dnevnom boravku nalazi trosed na rasklapanje. Apartmani su komforni ,te su pogodni za smeštaj do 4 osobe. Apartmani imaju kablovsku Tv i besplatan  bežični internet (WiFi). Parking je obezbeđen. Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene mi smo pravo mesto za Vas.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 45m2   |  Lokacija: Jezero   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 spavaćom sobom za   
Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje  

Pozovite!    061 260 55 04


Cene

Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.Cene su po apartmanu, odnose se na prenoćište i ako je boravak od 2 i vise noćiju. Pozovite ili pošaljite upit za potvrdu i dogovor.


Uslovi rezervacije

Cene su po apartmanu. 

Rezervacija i otkaz rezervacije

Kako bi gost potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 

Ul. Kiricijska 1

Contact seller

Prijavi netačne informacije