od 40 € Apartman Nivimija Lux & Spa

image image image image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: U okviru nove zgrade sa panoramskim liftom u naselju Đurkovac, svega 200m od samog centra Zlatibora, nalazi se Apartman Nivimija Lux & Spa. Apartman poseduje dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, odvojenu spavaću sobu, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Apartman je kompletno opremljen, uključujući i grejanje koje Vi sami podešavate prema sopstvenim potrebama. U suterenu zgrade se nalazi SPA centar koji obuhvata hidromasažni bazen za 6 osoba, saunu, tople ležaljke, tuševe, kao i prostoriju za presvlačenje. Korišćenje SPA centra ulazi u cenu dnevnoj najma apartmana.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 50m2   |  Lokacija: Djurkovac   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 spavaćom sobom za   

Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet 

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje  

Pozovite!    065 551 99 85


Cene su po apartmanu - prenoćište

Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.Cene su po apartmanu, odnose se na prenoćište i ako je boravak od 2 i vise noćiju. Pozovite ili pošaljite upit za potvrdu i dogovor.


Uslovi rezervacije

Cene su po apartmanu. 

Rezervacija i otkaz rezervacije

Kako bi gost potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


Contact seller

Prijavi netačne informacije