Apartman Ozon

image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman je velicine 41 m2,Cine ga dnevna soba sa trpezarijom,spavaca soba,kupatilo,predsoblje i terasa. Nalazi se u objektu “Zlatni bor”,u centru Zlatibora,kod hotela “Mona”,izdvojen od buke i guzve. Apartman je na spratu,ekstra opremljen,za boravak do 4 osobe.Ima kablovsku TV, kablovski WiFi internet i parking mesto.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 41m2   |  Lokacija: Djurkovac   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč   

Pozovite: +381 63 73 200 37


Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.

Cene


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


Ulica Zelenkade

Contact seller

Prijavi netačne informacije