Apartman Prezident In

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman Prezident In je potpuno nov apartman u centru Zlatibora. Apartman se nalazi na prvom spratu zgrade sa liftom koja je useljena u martu 2020 godine.Zgrada gleda na park u kom se nalazi igralište za decu. Kroz park se do jezera stize za tri minuta. Apartman Prezident In poseduje luksuzno opremljen dnevni boravak sa  odvojenom spavaćom sobom.U dnevnoj sobi je trosed koji se može pretvoriti i u  spavaći krevet kao i smart tv .U sklopu apartmana nalaze se norveški radijatori koji se mogu podešavati u skladu sa željenom temperaturom. Spavaća soba nudi sve što je potrebno za udoban i kvalitetan san,opremljena je udobnim francuskim ležajem i izolovana od svake spoljašnje buke. Soba takođe poseduje smart tv. Za porodice sa malom decom besplatno smo obezbedili krevetac na rasklapanje i  stolicu za hranjenje.Apartman poseduje i peglu,fen,sto za peglanje i veliki ugradni  garderober.Kuhinja je potpuno opremljena i ima apsolutno sve da se osećate kao kod kuće. Apartman Prezident In poseduje luksuzno i prostrano kupatilo sa sredstvima za higijenu a svim gostima su na raspolaganju čisti peškiri. Velika terasa ima bočni pogled na park i poseduje ganituru za četri osobe. U sklopu apartmana je dostupan besplatan bežični internet (Wi-Fi)  kablovska televizija i parking.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 40m2   |  Lokacija: Djurkovac   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 spavaćom sobom za   
Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje  

Pozovite!    063 58 44 07


Cene

Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru U cenu je uračunara boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit za potvrdu i dogovor.


Uslovi rezervacije

Cene su po apartmanu. 

Rezervacija i otkaz rezervacije

Kako bi gost potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


Contact seller

Prijavi netačne informacije