Apartman Reka

image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman Reka se nalazi u centru Zlatibora u mirnoj ulici, bez buke. Apartman ima prostranu osunčanu dnevnu sobu i kuhinju i zasebnu spavaću sobu s bračnim krevetom (ukupno 40 m2). U dnevnoj sobi je ugaona garnitura na razvlačenje. Predviđen je za četiri osobe. S terase se pruža prelep pogled na Tornik i skijašku stazu. Kuhinja je potpuno opremljena, a u apartmanu postoji i besplatan wi-fi. Gostima su obezbeđeni peškiri i posteljina, kao i fen u kupatilu. U okviru zgrade se nalazi spa centar koji stoji na raspolaganju gostima apartmana, uz prethodnu najavu i bez dodatnih troškova. U spa centru se mogu koristi đakuzi, parna soba i sauna. Ispred zgrade je obezbeđen parking za goste.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 40m2   |  Lokacija: Djurkovac   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 spavaćom sobom za   
Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje  

Pozovite!    064 479 92 45


Cene

Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru U cenu je uračunara boravišna taksa Pozovite ili pošaljite upit za potvrdu i dogovor.


Uslovi rezervacije

Cene su po apartmanu. 

Rezervacija i otkaz rezervacije

Kako bi gost potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


Contact seller

Prijavi netačne informacije