Apartman Safir

image image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman Safir se nalazi u mirnom delu Zlatibora na svega 300m od centra,200 metara od autobuske stanice,prodavnice i restorana,50metara od Spa centra VIP CASA. Apartman veličine 45 m2 se sastoje od moderno opremljenog dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe,kuhinje sa trpezarijskim delom koja je opremljena sa svim potrebnim kuhinjskim aparatima i priborom, kupatila i terase.Apartman ima SMART TV aparate u dnevnoj i spavaćoj sobi ,brzu internet konekciju,WIFI kao i kablovsku TV, pogodan je za smeštaj do 4- 5 osoba.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 45m2   |  Lokacija: Djurkovac   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč   

Pozovite!  063/563-568


Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.

Cene


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


Ulica Jovanke Jeftanovic 17

Contact seller

Prijavi netačne informacije