Apartman Skandinavija

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Apartman Skandinavija & SPA se nalazi 350m od samog centra Zlatibora i autobuske stanice. Izdvojen od gužve, saobracaja i ostale buke.Apartman je komforan od 40 kv/m, u koji moze da se smesti max 4  osobe. Apartman je sa dnevnom, odvojenom spavaćom sobom i terasom. Poseduje svoje parking mesto i Wi-Fi internet, krevetac za bebe. Nalazi se na 4 spratu u zgradi sa panoramskim liftom i pogledom na skijaliste Tornik. Sve je potpuno novo od posteljine,peškira do posudja. Grejanje u   apartmanu  je  sa norveskim radijatorima koje vi sami ukljucujete po potrebi i birate željenu temperaturu. U zgradi postoji SPA Centar koji stoji gostima na raspolaganju tokom boravka  u nasem smestaju i koji gosti mogu besplatno da koriste.Spa centar poseduje djakuzi kadu za 6 osoba,saunu,toplu klupu, prostoriju za presvlačenje i tuševe.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 40m2   |  Lokacija: Djurkovac   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč   

Pozovite!    060 365 45 95

 

Kalendar raspoloživosti + Booking

Za Online rezervaciju (booking) kliknite na datum dolaska pa zatim datum odlaska i popunite formu.

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor. Takodje možete i trenutno izvršiti Online rezervaciju (bukirati) preko kalendara.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


ul. Jovanke Jeftanovic 16

Contact seller

Prijavi netačne informacije