Apartman Stefy Centar

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Opis oglasa: Zlatibor Centar Stefi se nalazi u samom centru Zlatibora u neposredno blizini hotela Mona, marketa Maxi restorana Prtica, autobuske stanice i tržnog centra u objektu Matis koji je smešten u šumarku, na prvom spratu sa odvojenom spavaćoj sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i terasom. Apartman je potpuno nov, moderan orijentisan prema dvorištu sa debelim hladnom i mirom. Poseduje sopstveni parking, besplatan internet i kablovska sa dva tv-a. Posteljina, peškiri, fen, mikser, pegla komplet posudje su Vam na raspolaganju. Može da primi do 4 gosta.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Lokacija: Centar   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 kauč   

Pozovite!    069 269 77 55


Kalendar raspoloživosti

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.

Cene


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


ul. Rujanska 3

Contact seller

Prijavi netačne informacije