LOFT Apartments Lake - I7

image image image image image image image image

Opis oglasa: Moderno uređen apartman koji pruža mogućnost boravka za četiri osobe. Ovaj komforan apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom. Kuhinja u apartmanu je potpuno opremljena, a gostima je na raspolaganju i luksuzno kupatilo sa tuš kabinom. Smeštaj ima Internet, dva LED TV-a, kablovsku televiziju, centralno grejanje i parking. Ovaj apartman poseduje fenomenalnu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Sa ove predivne terase pruža se fantastičan pogled na Zlatibor.  

Karakteristike:
Internet:   |  Kućni ljubimci:   |  Površina: 40m2   |  Lokacija: Jezero   |  Parking:   |  Terasa:   |  Krevetac:  

Apartman sa 1 sp. sobom za   
Sp. soba 1: 1 bračni krevet 
Dnevna soba: 1 Ugaona   

Pozovite!    060 365 45 95

 


Kalendar raspoloživosti + Booking

 Za Online rezervaciju (booking) kliknite na datum dolaska pa zatim datum odlaska i popunite formu.


Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru.


U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili pošaljite upit sa datumom boravka za potvrdu i dogovor. Takodje možete i trenutno izvršiti Online rezervaciju (bukirati) preko kalendara.

Uslovi rezervacije

Cene i raspoloživost su tačne. Kako bi domaćin potvrdio rezervaciju, potrebno je izvrsiti rezervaciju  i ona je besplatna izuzev za dane sezona kada je potrebno uplatiti avans.

Rezervacija i otkaz rezervacije

Vaša rezervacija biće potvrdjena na mail koji budete ostavili. Takodje možete je besplatno otkazati ili promeniti datume boravka. Ako ste već uplatili avans domaćin ima pravo zadržati uplaćeni avans u slučaju vašeg nedolaska.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 13 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio najamninu ili ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 10 sati.


 Mapa 


ul. Svetogorska 21

Contact seller

Prijavi netačne informacije