od 40 € Sweet Dreams & Spa

image image image image image image image
Karakteristike:
Opis: Apartman "Sweet Dreams" SPA se nalazi 350m od samog centra Zlatibora i autobuske stanice.
Internet:
Kućni ljubimci:
Površina: 40m2
Dodatni sadržaji: U zgradi postoji SPA Centar koji stoji gostima na raspolaganju tokom boravka u nasem smestaju i koji gosti mogu besplatno da ga koriste.Spa centar poseduje djakuzi kadu za 6 osoba,saunu,toplu klupu,parno kupatilo i tuševe.
Lokacija: Djurkovac
Parking:
Terasa:
Krevetac:

Apartman sa 1 spavacom sobom za   

Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet 

Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje  


Booking - kliknite na datum dolaska pa zatim datum odlaska

 


Uslovi rezervacije

Cene su po apartmanu.Rezervacija se smatra trenutna.Nakon rezervacije dobicete upustva na mail o uplati depozita ili ca vam se odobriti besplatna rezervacija(vansezone). 

Rezervacija i otkaz rezervacije

Kako bi gost potvrdio rezervaciju, potrebno je uplatiti depozit u iznosu 50 eura u sezoni ili je rezervacija besplatna vansezone. Depozit se odbija od ukupne najamnine po dolasku. Po prijemu uplate izdavalac će gostu poslati na mail potvrdu rezervacije. U slucaju otkaza rezervacije, nema povrata depozita.

Usluga recepcije + check-in fee

DOLAZAK: Gost treba da obavestiti izdavaoca planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 14 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska izdavalac dočekuje gosta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio ostatak najamnine. ODLAZAK: Prilikom odlaska gost mora napustiti stan najkasnije do 11 sati.


Mapa

Contact seller

Prijavi netačne informacije