Brvnare i vikendice

Zlatibor brvnare

Pronadjite brvnaru ili vikendicu na Zlatiboru i okolini. Izdavanja direktno od izdavaoca.

Unesite datum boravkaBroj osoba:


Brvnare Zlatibor


Na Zlatiboru imate mogućnost da idete na razne izlete koji će Vam omogućiti da se upoznate sa blagodetima ove planine. Najbitnije od svega je da ćete se posle dugog dana kvalitetno odmoriti u smeštaju koji Vam nudi pre svega udobnost i komfor. Ono što je važno jeste da Vi imate veliki izbor tipa smeštaja koji želite da rezervišete za Vaš boravak. Postoji klasičan tip smeštaja kao što su standarno opremljeni apartmani pa sve do specijalno opremljenih apartmana. Sve češći izbor gostiju jesu zlatiborske brvnare koje će Vam najbolje prikazati život na planini Zlatibor. Uz komfor i skromnu opremljenost od odmora na Zlatiboru ćete dobiti sve što ste poželeli - mir, udobnost i opuštanje.

Odgovori na najčešće postavljena pitanja

Koji brvnare na Zlatiboru imaju lep pogled?

Kada je u pitanju lep pogled, prema recenzijama gostiju, smeštajni objekat Vikendica Gradina izdvajaja se u odnosu na druge. Sa prozora i terasa ovih vila i hotela možete videti Zlatibor kao na dlanu. Rustic dream MIA se preporučuje osobama koje vole umirujuć pogled na šumu.

Koliko košta smeštaj na Zlatiboru?

Prosečna cena prenoćišta i boravka u apartmanu za dve osobe na Zlatiboru kreće se od 20 do 30 evra. U zavisnosti od opremljenosti i lokacije smeštaj može koštati i 50 evra za noćenje, ali i oko 100 evra.

Koji objekti na Zlatiboru su idealni za romantičan vikend?

Idealni apartmani za romantičan vikend za dvoje su Brvnara Zlatiborka

Koji smeštaj na Zlatiboru je dobar za porodice sa decom?

Kao odlično mesto za boravak porodice sa decom na Zlatiboru se izdvajaju Apartment Različak II na 400 metara od centra i Apartman Jablan u Palisadu. Za duži boravak u mirnom okruženju za velike porodice posebno je pogodan smeštaj Rustic dream MIA.

Da li se može iznajmiti smeštaj na Zlatiboru za samo jednu noć?

U većini hotela, vila i apartmanskih kompleksa moguće je iznajmiti smeštaj za samo jednu noć. Izuzeci postoje u jeku sezone.

Koji smeštaji se nalaze u krugu do 1km od Ski centra Tornik??

Vila Ribnička i Vila Tornik nalaze se svega 300-700m od Ski centra Tornik. Vila Zabac nalazi se na samom Torniku i 70m je udaljena od staze.

Facebook   Youtube   Instagram