O smeštaju

Hotel Agape uz sadržaje poput Wellnes & Spa centra, Igraonice za decu, Restorana i Cafe bara pruža gostima udoban i prijatan odmor.

Uživali smo opremajući sobe, birajući nameštaj koji će zadovoljiti različite ukuse. Jednokrevetne, dvokrevetne, komfort i porodične sobe, kao i apartmani su vam dostupni. Buđenje uz cvrkut ptica i miris borova, biće dovoljni razlozi da za svoj odmor, odaberete baš hotel Agape.

Jedna od najlepših terasa na Zlatiboru je upravo terasa našeg restorana, a ukusna jela naseg šefa kuhinje, će upotpuniti celokupan doživljaj. Porodični ručak, romantičnu večeru, poslovni sastanak, vaše je samo da nam prenesete ideju, naši ugostitelji će ispuniti vaše želje i očekivanja.

I na kraju, Caffe bar, kafa za početak i piće za kraj uspešnog dana, sigurni smo da ćete već naći svoju pravu kombinaciju.

Porodična soba

 

Smeštajna jedinica

Površine od 24 m², koji predstavljaju  smeštaj uređen tako da Vaš boravak učiniti ugodnim.  Kapacitet sobe 2 odrasle osobe.
Posluženje u sobi Pogodnosti za porodice Moguć dečiji krevetić Pogled na park Terasa Air condition Privatno kupatilo i WC Fen za kosu Mini bar Kuhinja TV Wi-Fi Bade mantil Kućne papuče

On-line rezervacija

Mapa