HOTEL MIR je savremen turisticki objekat visoke kategorije smešten u mirnom delu Zlatibora.

Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih 6 apartmana, 7 studio apartmana i 12 dvokrevetnih soba. Maksimalni kapacitet objekta je 62 ležaja. Hotel se sastoji iz jedne suterenske i cetiri nadzemne etaže, povezane liftom. Na raspolaganju vam je privatni parking, kao i nekoliko garažnih mesta.

Akcenat hotela je na dodatnim sadržajima za relaksaciju i aktivan odmor te vam je na raspolaganju spa zona sa dakuzijem i dve saune, sala sa fitnes spravama, skijašnica, k?o i multifunkcionalni restoran otvorenog tipa (50 mesta) sa kafe terasom (40 mesta). Kvalitetu Vašeg porodicnog odmora doprinece i obdanište za decu sa vaspitacem.

Osoblje recepcije hotela MIR za vas su na raspolaganju 24h. Uz superiorni kvalitet smeštaja organizovani su svi standardni aranžmani ishrane, uz poštovanje svih vaših specificnih zahteva.

Udobnost smeštaja proistekao je iz kvaliteta enerijerske i tehnološke opreme, kao i prostornog kapaciteta samih jedinica i njihovoj prilagodenosti i osobama sa invaliditetom.

Sve jedinice su prostrane, dobro prirodno osvetljene, zvucno izolovane i imaju terasu.

Moderan enterijer opremljen je najkvalitetnijim ležajima savremenog dizajna.

Radni sto, klub garnitura, mini bar, internet, lcd televizor, telefon, fen, bade mantil, papuce, sobni sef u garderobnom plakaru, samo su deo standardne opremljenosti koje ce doprineti vašem ugodnijem boravku.

DOBRO NAM DOŠLI

Rezervišite smeštaj:

Unesite datume

Tip smeštaja:

Broj osoba:

Broj dece:

Godine dece:
Broj jedinica: