Ova stranica objašnjava upotrebu kolačića (cookies) na ovom sajtu i politiku privatnosti. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića i politikom privatnosti.

separator-01

Šta su kolačići

separator-01
Kolačići su male datoteke koje su uskladištene na vašem računaru pomoću web pretraživača (kao što su Internet Explorer ili Firefox) na zahtev sajta koji pregledate. To omogućava sajtu koji pregledate da zapamti stvari o vama, kao što su vaša podešavanja koja ste postavili na sajtu i istoriju pregleda stranica ili da zapamti vašu prijavu.

Kolačići mogu biti uskladišteni na vašem računaru na kratak period (na primer, neki su uskladišteni samo dok vam je web pretraživač otvoren) ili na duži period, čak i godinama. Kolačići koji nisu uskladišteni od ovog sajta nisu nam dostupni.

Naša upotreba kolačića

separator-01
Ovaj sajt koristi kolačiće u razne svrhe, a najvažnije su:

Analitika. To nam omogućava da utvrdimo kako posetioci koriste ovaj sajt radi njegovog unapređenja.
Kolačići za oglašavanje (verovatno trećih lica). Ako ovaj sajt prikazuje reklame, kolačići se mogu postaviti od strane oglašivača kako bi se utvrdilo ko je pregledao oglase ili nešto slično. Ovi kolačići mogu se postaviti od strane trećih lica i u tom slučaju ovaj sajt nema sposobnost za čitanje i pisanje tih kolačića.
Ostali kolačići trećih lica za stvari kao što su Facebook ili Twitter deljenje. Ovi kolačići uglavnom će biti postavljeni od strane trećih lica nezavisno, tako da ovaj sajt nema mogućnost za čitanje ili pisanje istih.

Uklanjanje/Onemogućavanje kolačića

separator-01
Kontrolom i podešavanjem kolačića upravlja se u vašem web pretraživaču. Ispod se nalazi spisak uputstava o tome kako to učiniti u nekim od najpopularnijih web pretraživača:

Internet Explorer
Firefox
Chrome
Safari
Opera

Politika privatnosti

separator-01
Ova politika privatnosti uređuje kako www.zlatibor.org sajt prikuplja, koristi i štiti sve informacije koje ste dali.

www.zlatibor.org sajt je posvećen tome da Vaša privatnost je zaštićena. Bilo koje informacije pridobijene od Vas, kojim možete biti identifikovani, koristiće se u skladu sa ovom politikom privatnosti.

www.zlatibor.org sajt može promeniti politiku privatnosti kada je to neophodno. Dužni ste da proverite ovu Politiku privatnosti periodično kako bi se osiguralo da se slažete sa svim eventualnim promenama. Ukoliko niste saglasni sa politikom privatnosti ili sa izvršenim promenama, molimo Vas da ne posećujete ovaj sajt.

Koje informacije prikupljamo

separator-01
Prilikom slanja upita na www.zlatibor.org sajtu, od Vas se jedino zahteva da dostavite ispravnu email adresu ili broj telefona. Vaša email adresa i broj telefona je dostupna samo administratoru www.zlatibor.org sajta i vlasnicima apartmanima i ona nije vidljiva za druge korisnike ili posetioce www.zlatibor.org

Šta radimo sa informacijama koje ste obavezni da nam dostavite

separator-01
Dostavljanje ispravne email adrese ili broja telefona www.zlatibor.org sajtu potrebna je iz sledećih razloga:

Kako bi smo Vas lakše kontaktirali i postigli dalji dogovor. Slanje obaveštenja putem email-a o novostima i drugim važnim informacijama o radu www.zlatibor.org ili automatskom odgovoru da je Vaš upit primljen.

Bezbednost

separator-01
Mi smo posvećeni da informacije koje dostavite www.zlatibor.org  sajtu, a to su Vaše email adrese i brojevi telefona, budu bezbedne, u smislu onemogućavanja neovlašćenog pristupa email adresama ili brojevima telefona radi zloupotrebe.

Šta radimo sa informacijama koje prikupljamo

separator-01
Sve ostale informacije tokom korišćenja sajta koje možete dostaviti nisu obavezne i kao takve nismo u obavezi da štitimo. Te informacije mogu biti:

datum Vašeg rođenja
Vaš pol
Vaš horoskopski znak
mesto ili zemlja u kojoj boravite
Vaša interesovanja
informacije o Vašim nalozima na društvenim mrežama ili dodatnim Internet kontaktima
Pored toga, prikupljamo neke ili sve od sledećih informacija od Vašeg računara:

Internet protokol (IP) adresa
geografska lokacija
tip veb pregledača i verzija
operativni sistem
dužina posete, pregled stranica i bilo koje druge srodne aktivnosti pregledanja našeg sajta
Ove informacije koriste se isključivo u statističke svrhe posećenosti sajta i dostupne su jedino administratoru www.zlatibor.org sajta.

Kako mi koristimo kolačiće i IP adrese

separator-01
www.zlatibor.org sajt koristi male tekstualne datoteke koje se nazivaju kolačići (engl. cookies) da bi sačuvao informacije na Vašem veb pregledaču. Informacije mogu da uključuju sesije identifikacija, HTTP informacije, kao i IP adrese.

Možete da podesite svoj veb pregledač da ne prima kolačiće, ali to može ograničiti sposobnost da koristite www.zlatibor.org sajt.

IP adrese računara koji se koriste za posetu www.zlatibor.org sajta čuvaju se u našoj bazi podataka. Ovo uključuje obavljanje bilo koje akcije koja rezultira da se podaci prenose sa Vašeg računara na veb sajt ili obratno.

Vaša IP adresa nije vidljiva javnosti u bilo kom trenutku.

Linkovi ka drugim sajtovima

separator-01
www.zlatibor.org sajt sadrži linkove ka drugim spoljnim sajtovima. www.zlatibor.org sajt nema kontrolu nad spoljnim sajtovima, tako da klikom na bilo koju vezu koja rezultira posetu drugom sajtu prestaje važenja ove politike privatnosti i www.zlatibor.org sajt ne može biti odgovoran za zaštitu privatnosti bilo koje informacije koje ste nam dostavili tokom posete tim sajtovima.

Kontrolisanje ličnih informacija

separator-01
Kada koristite www.zlatibor.org sajt, možete izabrati ograničenu javnu dostupnost Vašim ličnim informacijama.

www.zlatibor.org sajt neće prodavati, distribuirati ili izdavati Vaše lične podatke trećim licima, osim u slučaju ako imamo Vašu izričitu saglasnost ili ako nas na to obavezuju zakonske norme. Mi možemo koristiti Vaše lične podatke da vam pošaljemo obaveštenja o novostima i promenama na sajtu ili druge informacije koje se odnose na www.zlatibor.org sajt