Колиба Водице

Колиба се налази на Водицама, 10км од центра Златибора, на 50м од главне магистрале ка Црногорском приморју. Саграђена је на два спрата, површине 70м2, и намењена је смештају 4-6 особа.

  Колиба се налази нa брдаштецу, окружена је велелепном боровом шумом, а изнад ње се пружају брда. На 100м одаљености од Колибе, протиче планинска река, Рзав, која представља рај за све љубитеље пецања, боравка  крај реке и роштиљања. У близини Колибе, на 7 км удаљености, смештено je најлепше златиборско купалиште, “Бошкова вода”, где гости могу уживати током летњих дана. У оближњем селу, Гостиљу, се налазе фантастични “Гостиљски водопад”, једно од омиљених излетишта  овог краја.

  У близини су продавница и неколико угоститељских објеката попут кафића, ресторана и кафана, где гости могу да уживају у специјалитетима домаће кухиње, као што су: пршута, комплет лепиња и јагњеће печење.

  Боравак у нашој Колиби пружа одличне услове за рекреативно бављење спортом јер се на 100м удаљености налази модеран спортски комплекс са теренима за фудбал, кошарку, тенис и другим садржајима намењеним деци попут љуљашки, клацкалица и др.

  Речју, ово је истинска оаза мира, нетакнуте природе и чистог ваздуха.   Стога, ДОБРО ДОШЛИ!!!

Контакт за информације и резервације:     064 148 66 85-Milena, 064 836 74 35- Radojko

Pronajite nas na Facebooku

[fusion_social_links icons_boxed=“yes“ facebook=“https://www.facebook.com/kolibavodice/“ show_custom=“no“ alignment=“center“ /]