O smeštaju

Konak Apartmani & SPA Zlatibor predstavljaju luksuzni smeštaj na Zlatiboru koji će Vam obezbediti ugodan boravak daleko od gradske gužve. Ambijent apartmana Konak Zlatibor je uređen sa ciljem da Vam pruži mir, a ujedno ispuni sve zahteve koje postavlja savremeno doba. Konak Apartmani & SPA Zlatibor predstavljaju spoj luksuza i tradicije objedinjenih u savremenom izdanju po uzoru na elitne svetske hotele. Pružite svom zdravlju preko potrebno vreme u prirodi, na čistom planinskom vazduhu, oslobodite se stresa i udahnite svom telu novu energiju.

Naš hotel je Pet friendly, ali u objektu mogu boraviti samo psi uz obavezno prilaganje njihovih pasoša prilikom čekiranja ili rezervacije.

Porodični apartman

Posluženje u sobi Pogodnosti za porodice Moguć dečiji krevetić Pogled na vrt Terasa Air condition Privatno kupatilo i WC Fen za kosu Mini bar Kuhinja TV Wi-Fi Bade mantil Kućne papuče Dozvoljeni kućni ljubimci

Smeštajna jedinica

Porodični apartman je površine 55m². Ovaj tip smeštaja ima dve zasebne spavaće sobe, kupatilo, kuhinju, dnevnim boravkom i terasu. Ovi apartmani su idealno mesto za boravak i odmor manjeg društva ili dve porodice. Kapacitet apartmana je šest odraslih osoba.

On-line rezervacija

Mapa