O smeštaju

Konak Apartmani & SPA Zlatibor predstavljaju luksuzni smeštaj na Zlatiboru koji će Vam obezbediti ugodan boravak daleko od gradske gužve. Ambijent apartmana Konak Zlatibor je uređen sa ciljem da Vam pruži mir, a ujedno ispuni sve zahteve koje postavlja savremeno doba. Konak Apartmani & SPA Zlatibor predstavljaju spoj luksuza i tradicije objedinjenih u savremenom izdanju po uzoru na elitne svetske hotele. Pružite svom zdravlju preko potrebno vreme u prirodi, na čistom planinskom vazduhu, oslobodite se stresa i udahnite svom telu novu energiju.

Naš hotel je Pet friendly, ali u objektu mogu boraviti samo psi uz obavezno prilaganje njihovih pasoša prilikom čekiranja ili rezervacije.

Standard apartman

 Posluženje u sobi Pogodnosti za porodice Moguć dečiji krevetić

Smeštajna jedinica

Standard apartmani kompleksa Konak na Zlatiboru, površine od 36 m², koji predstavljaju luksuzni smeštaj uređen tako da Vaš boravak učiniti ugodnim. Apartmani tipa II su jedinstveni apartmani na Zlatiboru pogodni za romantični boravak u dvoje ili boravak porodica sa malom decom. Apartman u svom sklopu sadrži zasebnu spavaću sobu, kupatilo, kuhinju i terasu. Kapacitet standard apartmana je 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 male dece.
 Posluženje u sobi Pogodnosti za porodice Moguć dečiji krevetić Pogled na park Terasa Air condition Privatno kupatilo i WC Fen za kosu Mini bar Kuhinja TV Wi-Fi Bade mantil Kućne papuče Dozvoljeni kućni ljubimci

On-line rezervacija

Mapa