O smeštaju

Loft Apartments Lake se nalaze na Zlatiboru u Svetogorskoj ulici br.21 u novoj i modernoj vili apartmanskog tipa nedaleko od zlatborskog jezera i centra.

Vila je na idealnom mestu za odmor , u borovoj šumi , izdvojena od gužve i saobraćajne buke. Sa terasa apartmana se pruža pogled na ceo Zlatibor i skijalište Tornik.

U objektu nudimo dva dvosobna komforna apartmana – LOFT 7 i LOFT 9 idealna za porodicu, uz mogućnost smeštaja četiri osobe i jedan studio – LOFT 8 za dve osobe.

Apartmani se sastoje od moderno opremljenog dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom, kupatila i terase.

Apartmani su uređeni u modernom stilu, sa dosta stilskih detalja koji ambijent samog smeštaja čine veoma prijatnim.

Opremljeni su LED TV aparatima u dnevnim i spavaćim sobama i brzim pristupom Internetu, svim potrebnim kuhinjskim aparatima i priborom – frižider, ravna grejna ploča, aspirator, kombinovana mikrotalasna i klasična pećnica, gril za sendviče, električni bokal, zatim fen, podno i radijatorsko grejanje koje se uključuje daljinski, moderna LED rasveta, interfon, spoljašnji sistem video nadzora, protivprovalni sistem…

Obezbeđena su parking mesta za svaki apartman.

Informacije i rezervacije:

Pozovite!    060 094 84 06

Apartman – LOFT 7

O smeštajnoj jedinici

Moderno uređen apartman koji pruža mogućnost boravka za četiri osobe.

Ovaj komforan apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom. Kuhinja u apartmanu je potpuno opremljena, a gostima je na raspolaganju i luksuzno kupatilo sa tuš kabinom.

Smeštaj ima Internet, dva LED TV-a, kablovsku televiziju, centralno grejanje i parking.

Ovaj apartman poseduje fenomenalnu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Sa ove predivne terase pruža se fantastičan pogled na Zlatibor.

Slobodni dani su označeni zelenom bojom. Cene su po apartmanu. U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili rezervišite on-line!

Apartman – LOFT 8

O smeštajnoj jedinici

Dizajniran po pravom ukusu i stilski savršeno opremljen, ovaj apartman na Zlatiboru važi za jedan od najlepših studio apartmana. Smeštaj može da ugosti dve odrasle osobe.

Kuhinja u apartmanu je potpuno opremljena, a gostima je na raspolaganju i luksuzno kupatilo sa tuš kabinom.

Apartman ima Internet, LED TV, kablovsku televiziju, centralno grejanje i parking.

Pogled koji se pruža sa terase ovog lepog i udobnog apartmana čini smeštaj još prijatnijim za odmor. Terasa je opremljena garniturom za sedenje.

Slobodni dani su označeni zelenom bojom. Cene su po apartmanu. U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili rezervišite on-line!

Apartman – LOFT 9

O smeštajnoj jedinici

Moderno uređen apartman zadovoljava sve kriterijume za savršen odmor do četiri osobe.

Ovaj komforan apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom. Kuhinja u apartmanu je potpuno opremljena, a gostima je na raspolaganju i luksuzno kupatilo sa tuš kabinom .

Smeštaj ima Internet, dva LED TV-a, kablovsku televiziju, centralno grejanje i parking.

Ovaj apartman poseduje fenomenalnu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Sa ove terase se pruža predivan pogled na Zlatibor, što odmor čini još prijatnijim.

Slobodni dani su označeni zelenom bojom. Cene su po apartmanu. U cenu je uračunata boravišna taksa. Pozovite ili rezervišite on-line!

Prilikom rezervacije svakog apartmana možete pročitati uslove i pravila vezano za rezervaciju i boravak u apartmanu. U nastavku su opšti uslovi i pravila koji važe.

1. Predmet Opštih uslova


1.1. 
Ovim Opštim uslovima se uredjuju usluge koje LOFT Apartments Lake nudi svojim gostima
1.2. Korišćenjem usluge najma stana kao i u slučaju uplate depozita za rezervaciju, smatraće se da je gost u celosti, bez ograničenja, prihvatio ove Opšte uslove.
1.3. Trajanje najma je odredjeno u Potvrdi rezervacije

2. Rezervacija i otkaz rezervacije


2.1. 
Kako bi gost potvrdio rezervaciju, potrebno je uplatiti depozit u iznosu 30% ukupnog najma u roku 48 sata od momenta rezervacije osim ako je drugačije dogovoreno, odnosno u periodima vansezeona kada je rezervacija besplatna.

Način plaćanja rezervacije mozete navesti u formi a može biti uplata na račun ili kreditna kartica.
U slučaju uplate avansa karticom ili na račun plaćate Agenciji Gorg koja ima ugovor o turističkom posredovanju sa izdavaocem i vaša rezervacija je sigurna.

Depozit se odbija od ukupne najamnine po dolasku. Po prijemu uplate Agencija će gostu poslati na mail potvrdu rezervacije.

2.2. U slucaju otkaza rezervacije, depozit ce se vratiti prema sledećim uslovima:
•    otkaz rezervacije 15 ili više dana pre dolaska, 50% depozita će biti vraćeno.
•    otkaz rezervacije 0-14 dana pre dolaska, nema povrata depozita.

3. Usluga recepcije + check-in fee
3.1. 
DOLAZAK: Gost treba da obavestiti Agenciju o planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 14 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska predstavnik Agencije dočekuje Klijenta na adresi stana u dogovoreno vreme kako bi smestio gosta, predao ključeve, i naplatio ostatak najamnine.
3.2. ODLAZAK: Prilikom odlaska Klijent mora napustiti stan najkasnije do 11 sati.

4. Policiska prijava i gosti u stanu
4.1. 
Prema Srpskim propisima svi strani državljani moraju biti prijavljeni u policiju za vreme boravka u Srbiji. Po dolasku Klijent kao i druge osobe koje borave u stanu moraju predstavniku Agencije dati podatke potrebne za takvu prijavu.

5. Najamnina
5.1. 
Gost se obavezuje platiti ostatak najamnine za ceo period najma unapred (najkasnije prilikom ulaska u stan), osim ako je drukačije odobreno od strane Agencije.
5.3. Klijent može produžiti period najma u stanu ukoliko je stan slobodan za takvo produženje

6. Način plaćanja
6.1. 
Plaćanje se vrši u dinarima. Ukoliko gost  odluči da plati u drugoj valuti koristi srednji kurs Narodne banke Srbije na dan plaćanja.

7. Šteta u stanu
7.1. 
Klijent je odgovoran za brigu o stanu i stvari u njemu.

Mapa

ul. Svetogorska