O smeštaju

Duplex Apartman se nalazi u ulici Svetogorska 19a u naselju nedaleko od crkve, 300 m od jezera, šetališta i centra Zlatibora.Apartman je smešten na šestom spratu moderno opremljene zgrade,do koga se stiže liftom i prostire se na dva nivoa i obuhvata površinu od 105 m2.
Duplex Apartman se sastoji od 3 spavaće sobe sa francuskim ležajevima i kupatilom na gornjem nivou, dnevne sobe sa ugaonom garniturom na razvlačenje, trpezarije sa stolom i stolicama, moderno opremljene kuhinje sa kompletnim posudjem, kupatilom i terasom.Svaka soba ima TV kao i dnevni boravak sa kablovskom televizijom i internetom. Smeštaj u našem apartmanu može da ugosti do osam osoba.
Sa terase se prostire predivan pogled Zlatibora koji mozete videti kao na dlanu.
Pored svega navedenog apartman poseduje: sef,peglu i dasku za peglanje,fen,toster,set za pisanje,set za šivenje,higijenski set,časopise,knjige,peškire,deciju hranilicu,krevetac, stalak za kofere,ketler za čaj,kafu,vodu. Goste u apartmanu takodje čeka boca vina,voće i čokolada. Grejanje u apartmanu je na struju/ norveški radijatori.
Gostima smeštaja parking mesto je obezbeđeno ispred objekta.

Informacije i rezervacije:

Pozovite!    065 28 499 28

Karakteristike


 U zgradi      Do 8 osoba

P – 105 m2   3 spavaće soba

Dnevni boravak    Parking

 Terasa


LCD             Internet

Kablovska     Kuhinja

 Ljubimci      Fen

  Tuš kabina


Posteljina      Peškiri

Posudje          Toalet papir

 Kafa              Ofingeri

 Sapun

Cene i raspoloživost

Slobodni dani su označeni zelenom bojom na kalendaru. Cene su po apartmanu, odnose se na prenoćište i ako je boravak duži od 2 i vise noćiju. Pozovite ili pošaljite upit za potvrdu i dogovor.

Upit za rezervaciju