79000 Eura Apartman sa Spa - Djurkovac

Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac
Karakteristike:
Namešteno:
Novogradnja:

Apartman je  40 m/kv smešten u naselju Đurkovac, u mirnom kraju van glavne ulice, svega 350 metara od centra Zlatibora. Apartman je kompletno opremljen sa novim stvarima visokog kvaliteta i kao takav se prodaje bez dinara ulaganja.Sadrži dnevnu sobu,spavaću sobu, kupatilo i terasu  sa prelepim pogledom na Tornik. U apartmanu je centralno grejanje (norveski radijatori). Nalazi se na trećem spratu i poseduje panoramski lift. Zgrada je izgrđena u Decembru 2018. godine. Apartman je korišćen za izdavanje što se pokazalo veoma profitabilno na godišnjem nivou. Takođe da napomenem da je apartman uknjižen i da se  prodaje direktno od vlasnika.
 
Posebno je atraktivan spa centar koji je izgrađen samo za potrebe stanara zgrade i njihovih gostiju i nalazi se u suterenu objekta tako, da  budući vlasnik ima pravo na korišćenje toga dela i on ulazi u cenu prodaje apartmana. Gosti koji borave u apartmanu imaju mogućnost da se opuštaju  u intimnoj i tihoj atmosferi bez gužve.
 
Zgrada je izgrađena  od kvalitetnih i  najsavremenijih materijala koji  zadovoljava sve najnovije zahteve u pogledu energetske efikasnosti, toplotne i zvučne izolacije. Fasada urađena u kombinaciji kamena i drvene obloge se savršeno uklapa u idiličan šumski ambijent u kojem se nalazi. Panoramski lift dodatno ističe, već izuzetno atraktivan izgled objekta. Apartman poseduje i svoje parking mesto.
Prodavac Agencija Gorg upisana u registar posrednika pod brojem 161 tel za informacije - 064 616 69 79

Contact seller