88000 Eura Apartman sa Spa - Djurkovac

Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac Apartman sa Spa - Djurkovac
Karakteristike:
Namešteno:
Novogradnja:
Površina: 44m2
Sprat: Potkrovlje
Poruka: Preporuka!

Apartman je  44m/kv smešten u naselju Đurkovac, u mirnom kraju van glavne ulice, svega 300 metara od centra Zlatibora. Apartman je kompletno opremljen sa novim stvarima visokog kvaliteta i kao takav se prodaje bez dinara ulaganja. Sadrži dnevnu sobu,spavaću sobu, kupatilo i ususkanu natkrivenu terasu  sa prelepim pogledom. Istocno je orjentisan. U apartmanu je grejanje na struju (norveski radijatori). Nalazi se u potkrovlju zgrade i poseduje panoramski lift.
Stan je veoma prostran bez velikih kosina i ima vise korisnog prostora.
Zgrada je izgrađena u aprilu 2019. godine. Apartman je korišćen za izdavanje što se pokazalo veoma profitabilno, tako da novi vlasnik uz kupljenu nekretninu dobija i razrađeni posao. Takođe  apartman je uknjižen .

Posebno je atraktivan spa centar koji je izgrađen samo za potrebe stanara zgrade i njihovih gostiju i nalazi se u suterenu objekta tako da  budući vlasnik ima pravo na korišćenje toga dela i on ulazi u cenu prodaje apartmana po kojoj se prodaje tako da budući vlasnik automatski postaje i vlasnik Spa centra. Gosti koji borave u apartmanu imaju mogućnost da se opuštaju  u intimnoj i tihoj atmosferi bez gužve.

Zgrada je izgrađena  od kvalitetnih i  najsavremenijih materijala koji  zadovoljava sve najnovije zahteve u pogledu energetske efikasnosti, toplotne i zvučne izolacije. Fasada urađena u kombinaciji kamena i drvene obloge se savršeno uklapa u idiličan šumski ambijent u kojem se nalazi. Panoramski lift dodatno ističe, već izuzetno atraktivan izgled objekta.

 
 
Prodavac Agencija Gorg upisana u registar posrednika pod brojem 161 tel za informacije - 064 616 69 79

Contact seller