72000 Eura Apartman sa Spa Djurkovac

Apartman sa Spa Djurkovac Apartman sa Spa Djurkovac Apartman sa Spa Djurkovac Apartman sa Spa Djurkovac Apartman sa Spa Djurkovac Apartman sa Spa Djurkovac Apartman sa Spa Djurkovac
Karakteristike:
Namešteno:
Novogradnja:
Površina: 38m2
Sprat: 2 sprat
Poruka: PRODATO!

Apartman je  smešten u naselju Đurkovac, u mirnom kraju van glavne ulice, svega 350 metara od centra Zlatibora. Apartman je kompletno opremljen sa novim stvarima visokog kvaliteta i kao takav se prodaje bez dinara ulaganja.Sadrži dnevnu sobu,spavaću sobu, kupatilo i terasu  sa prelepim pogledom na Tornik. U apartmanu je centralno grejanje (norveski radijatori). Nalazi se na drugom spratu i poseduje panoramski lift. Zgrada je izgrđena u Decembru 2018. godine. Apartman je korišćen za izdavanje što se pokazalo veoma profitabilno na godišnjem nivou. 
 
Posebno je atraktivan spa centar koji je izgrađen samo za potrebe stanara zgrade i njihovih gostiju i nalazi se u suterenu objekta tako, da  budući vlasnik ima pravo na korišćenje toga dela i on ulazi u cenu prodaje apartmana. Gosti koji borave u apartmanu imaju mogućnost da se opuštaju  u intimnoj i tihoj atmosferi bez gužve.
 
Zgrada je izgrađena  od kvalitetnih i  najsavremenijih materijala koji  zadovoljava sve najnovije zahteve u pogledu energetske efikasnosti, toplotne i zvučne izolacije. Fasada urađena u kombinaciji kamena i drvene obloge se savršeno uklapa u idiličan šumski ambijent u kojem se nalazi. Panoramski lift dodatno ističe, već izuzetno atraktivan izgled objekta. Apartman poseduje i svoje parking mesto.
Prodavac Agencija Gorg upisana u registar posrednika pod brojem 161 tel za informacije - 064 616 69 79

Contact seller