80000 Eura Prelep stan sa spa na prodaju

Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju Prelep stan sa spa na prodaju
Karakteristike:
Namešteno:
Novogradnja:
Površina: 40m2+terasa
Sprat: Prizemlje

Apartman je  smešten u naselju Đurkovac, u mirnom kraju van glavne ulice, svega 350 metara od centra Zlatibora. Apartman je kompletno opremljen sa novim stvarima visokog kvaliteta i kao takav se prodaje bez dinara ulaganja. Sadrži dnevnu sobu,spavaću sobu, kupatilo i dvorisnu terasu. Nalazi se u prizemlju. Povrsine 40m2 + terasa. Zgrada je izgrađena u Decembru 2018. godine. Apartman je korišćen za izdavanje što se pokazalo veoma profitabilno na godišnjem nivou. 
 
Posebno je atraktivan spa centar koji je izgrađen samo za potrebe stanara zgrade i njihovih gostiju i nalazi se u suterenu objekta tako, da  budući vlasnik ima pravo na korišćenje toga dela i on ulazi u cenu prodaje apartmana. Gosti koji borave u apartmanu imaju mogućnost da se opuštaju  u intimnoj i tihoj atmosferi bez gužve.
 
Zgrada je izgrađena  od kvalitetnih i  najsavremenijih materijala koji  zadovoljava sve najnovije zahteve u pogledu energetske efikasnosti, toplotne i zvučne izolacije. Fasada urađena u kombinaciji kamena i drvene obloge se savršeno uklapa u idiličan šumski ambijent u kojem se nalazi. Panoramski lift dodatno ističe, već izuzetno atraktivan izgled objekta. Apartman poseduje i svoje parking mesto.
Prodavac Agencija Gorg upisana u registar posrednika pod brojem 161 tel za informacije - 064 616 69 79

Contact seller