Seoski turizam i okolina

Zlatibor selo

Pronadjite domaćinstva, vikendice na selu i okolini Zlatibora. Izdavanja direktno od izdavaoca.

Unesite datum boravkaBroj osoba:Smeštaj na selu i okolini Zlatibora


Poznato je da je beg od gradske gužve i odlazak na selo najbolji odmor koji možete da izaberete. Zato u našoj ponudi pogledjte smeštaje koji se nalaze daleko od gradske gužve. Uživaćete u čistom vazduhu planinskih sela, netaknutoj zlatiborskoj prirodi i zelenilu. Postoje velike vile na zlatiborskim selima, apartmani i autentične brvnare koje će Vam najbolje dočarati lepotu boravka na selima i planinskim predelima. Ne propustite da okusite sve zlatiborske specijalitete, od kajmaka, pršuta, komplet lepinji a sve to uz opuštajuće zvuke prirode. Uživajte u miru i tišini, prirodnim blagodetima Zlatibora i njegove okoline na Torniku, Gostilju, Sirogojnu, i u mnogim drugim seoskim lepotama.

Odgovori na najčešće postavljena pitanja

Smeštaj u Čajetini?

Smeštaja u Čajetini takodje ima u ponudi po nešto pristupačnijim cenama, ali svako da imaju šta ponude.Proverite cene, ocene smeštaja koje su dali prethodni gosti jednostavnim klikom na vilu, apartman ili hotel koji vam se dopada.

Koji smeštajni objekti na Zlatiboru nude najukusniji doručak?

Ukoliko vam je važno da uz prijatan boravak uživate i u najukusnijim jelima sa Zlatibora, rezervišite smeštaj u hotelu Central INN. U ponudi ovog hotela doručak je zlatiborski brunch. Jedinstven gastronomski užitak doživećete i u hotelu Grand hotel Tornik, gde se ukusni delikatesi poslužuju u rotacionom restoranu sa predivnim pogledom na okolinu.

Koji smeštaj na Zlatiboru ima lep pogled?

Kada je u pitanju lep pogled, prema recenzijama gostiju, smeštajni objekti Grand hotel Tornik i Mountain Residence se izdvajaju u odnosu na druge. Sa prozora i terasa ovih vila i hotela možete videti Zlatibor kao na dlanu. Rustic dream MIA se preporučuje osobama koje vole umirujuć pogled na šumu.

Koliko košta smeštaj na Zlatiboru?

Prosečna cena prenoćišta i boravka u apartmanu za dve osobe na Zlatiboru kreće se od 20 do 30 evra. U zavisnosti od opremljenosti i lokacije smeštaj može koštati i 50 evra za noćenje, ali i oko 100 evra.

Koja je najjeftinija cena smeštaja po osobi na Zlatiboru?

Cena boravka zavisi od lokacije i opremljenosti smeštaja, kao i od broja osoba koje su u apartmanu, odnosno hotelskoj sobi. U smeštajnim jedinicama za više osoba cena će biti niža, pa prenoćište po osobi u studiju ili apartmanu za četiri osobe može koštati i 5 do 7 evra.

Koji objekti na Zlatiboru su idealni za romantičan vikend?

Idealni apartmani za romantičan vikend za dvoje su Apartman Masha lux&Spa i In Gold Gondola.

Koji smeštaj na Zlatiboru je dobar za porodice sa decom?

Kao odlično mesto za boravak porodice sa decom na Zlatiboru se izdvajaju Apartment Različak II na 400 metara od centra i Apartman Jablan u Palisadu. Za duži boravak u mirnom okruženju za velike porodice posebno je pogodan smeštaj Rustic dream MIA.

Koji je smeštaj najbolji za boravak na Zlatiboru?

Prema ocenama gostiju na našem sajtu, apartmani Reka, Nika M i Happy NT su najpopularniji smeštaj na Zlatiboru. Popularnost duguju odličnoj opremljenosti, uslužnom osoblju, nalaze se na dobroj lokaciji i predstavljaju savršen odnos cene i kvaliteta usluge.

Da li se može iznajmiti smeštaj na Zlatiboru za samo jednu noć?

U većini hotela, vila i apartmanskih kompleksa moguće je iznajmiti smeštaj za samo jednu noć. Izuzeci postoje u jeku sezone.

Da li postoje hoteli i apartmani koji primaju veće grupe?

Na Zlatiboru postoji veliki broj hotela i apartmana sa većim smeštajnim kapacitetom. Takođe, postoji i mogućnost zakupa cele vile za veće porodice ili dve porodice sa decom. Recimo, u apartmanima Stamatović primaju do 5 gostiju, apartman Diamond ES lux ima kapacitet za smeštaj do 8 osoba, dok se u cela kuća Rustic dream MIA može zakupiti za boravak do 10 ljudi.

Koji smeštaj na Zlatiboru u svojoj ponudi ima obezbeđeno parking mesto?

Široka ponuda smeštaja na Zlatiboru uglavnom uključuje i parking mesto ili garažu. Jedan od njih je i hotel Iris.

U kojim hotelima i apartmanima na Zlatiboru je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca?

Za sve one koji ne mogu zamisliti odlazak na odmor bez svog psa ili mačke, na Zlatiboru postoji mnogo apartmana u kojima je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. U hotelima koji nude svoje usluge na sajtu Zlatibor.org ne postoji ta mogućnost.

Koji smeštaji se nalaze u krugu do 1km od Ski centra Tornik??

Apartman DM - Tornik i Vila Tornik nalaze se svega 300-700m od Ski centra Tornik. Vila Zabac nalazi se na samom Torniku i 70m je udaljena od staze.

Facebook   Youtube   Instagram