Sigurnost!

Nacini placanja na sajtu zlatibor.org

Na portalu zlatibor.org placanje platnim karticama Visa, MasterCard i Maestro se vrsi iskljucivo Agenciji Gorg , kao trgovcu i pravnom licu za usluge koje nudi, kao i rezervacije smestaja za izdavaoce sa kojima ima ugovore o turistickom posredovanju, poslovnoj saradnji ili zakupu. Prilikom unosenja podataka o debitnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreze u zasticenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL (Secure Socket Layer) protokola i PKI sistema. U slucaju da nemate platne kartice uplatu mozete izvrsiti i po dogovoru na racune pravnih i fizickih lica za usluge koje nude i za koje se oglasavaju gde pojedinacno za svaki oglas preuzimaju odgovornost za sve eventualnosti i nedostatke.

Zastita podataka prilikom placanja karticama

3D Secure zastita za sve trgovce i kupce - AllSecure Payment Gateway koristi najvise globalne standarde zastite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski ukljuceni u 3D-Secure zastitu, cime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne cuvaju na sistemu trgovca a sami upis se stiti SSL enkripcijom podataka. PCI DSS Standardi - AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglasava sa svim zahtevima karticarskih organizacija u cilju povecanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 sto predstavlja najvisi standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definise neophodne mere bezbednosti pri obradi, cuvanju i prenosenju osetljivih karticarskih podataka. PCI Standardima se stite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa placanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija izmedu trgovca i relevantnih banaka i karticarskih organizacija, kao i kasnije cuvanje tih podataka.

Izjava o konverziji

Sva placanja ce biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se placa platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije ce biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduzivanju Vase platne kartice, vec konvertovan iznos ce se konvertovati u Vasu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je razlicita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguce je da dodje do odstupanja od iste.


Pomoc oko rezervacije