СОБЕ НОВКА ВОДИЦЕ

ТРАЖИШ НАЈЈЕФТИНИЈИ СМЕШТАЈ НА ЗЛАТИБОРУ!?

МИ КАЖЕМО: 5 ЕВРА/НОЋ ПО ОСОБИ!

ТРАЖИШ ТРАДИЦИЈУ И КОНТИНУИТЕТ!?

МИ КАЖЕМО: ТУРИЗМОМ СЕ БАВИМО ПУНИХ 40 ГОДИНА!

ТРАЖИШ МИР, НЕТАКНУТУ ПРИРОДУ И ЧИСТ ВАЗДУХ!?

МИ КАЖЕМО: ДОЂИ НА ВОДИЦЕ!

ОВО ЈЕ НАША ПРИЧА:

Собе Новка се налазе на Водицама, на 10км од центра Златибора, на 50м од главне магистрале ка Црногорском приморју. У понуди се налазe две трокреветне, три двокреветне и једна једнокреветна соба док је купатило заједничко.

Собе Новка располажу специјално адаптираним летњиковцем, саграђеним и опремљеним у аутентичном планинском стилу, где гости могу уживати и проводити време у дружењу и гледању телевизијског програма. Поред тога, гостима стоје на располагању две чајне кухиње где могу припремати оброке и обедовати. Објекат располаже и покретним роштиљом.

Собе Новка се налазе на једном брдаштецу, окружене су велелепном боровом шумом, а изнад њих се пружају брда. На 100м удаљености, протиче планинска река, Рзав, која представља рај за све љубитеље пецања, боравка крај реке и роштиљања.

У оближњем селу, Гостиљу, се налазе фантастични Гостиљски водопад, једно од омиљених излетишта овога краја.

Близина центра Златибора, који је само на 7-8 мин. вожње, додатно доприноси атрактивности овога смештаја, а гостима омогућује да узму учешће у бројним туристичким садржајима ове планине.

На 4км удаљености, у оближњем селу Доброселици, налази се једно од највећих чуда природе овога краја-Прераст. Прерасти представљају природне камене мостове и последње стадијуме у животу једне пећине, а овај у Доброселици због својих импозантних димензија, са дужином од 48м и висином од 16м, спада међу шест највећих геоморфолошких објеката ове врсте у целој Србији.

У близини „Соба Новка“, на 7 км удаљености, се налази најлепше златиборско купалиште, Бошкова вода, где гости могу уживати током летњих дана. Такође, на око 20км удаљености од Колибе, налази се „Резерват Увац“, велика туристичка атракција коју радо препоручујемо нашим гостима.

У непосредној близини се налази продавница и неколико угоститељских објеката попут кафића, ресторана и кафана, где гости могу да уживају у специјалитетима домаће кухиње, као што су: пршута, комплет лепиња и јагњеће печење.

Контакт: +381 64 209 18 89-Јелена

031 3840 264

Pronajite nas na Facebooku

Upit za rezervaciju

Datum postavljanja 9.6.2017