Apartmani Tara i Petra udaljeni su od centra oko 1800 metara. Nalaze se u naselju Čolovića brdo, tako da se gostima pružaju apsolutni mir i tišinu. Laganom šetnjom po okolnim proplancima upoznaćete sve blagodati ove prelepe planine, a ukoliko želite u centar Zlatibora za to će vam biti potrebno najviše dvadesetak minuta laganog hoda. U ponudi su dva nova luksuzno opremljena apartmana koji su kompletno opremljeni. Pogodni za više osoba i porodice  jer poseduju dvorište prilagodjeno sa decu.Opremljeni su Wi-Fi, smart televizijom , panelnim radijatorima i obezbeđenim parkingom koji je 24h pod video nadzorom.

 Pozovite!     063 311 662 ili 065 3 889 388

Apartman Tara

Za rezervaciju kliknite na datum dolaska pa zatim datum odlaska

Apartman Tara je površine 65 kvm koji se sastoji od dve spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom, prostranim kupatilom i zatvorenom terasom. Kuhinja je kompletno opremljena. Wi-Fi je dostupan u celom apartmanu i dvorištu. Zamena peškira i posteljine se vrši na 5 dana. Fen i pegla su obezbeđeni. Video nadzor 24h / Parking mesto je obezbeđeno.

U Apartmanu Tara maksimalan broj gostiju je 4+2.

Apartman Petra

Za rezervaciju kliknite na datum dolaska pa zatim datum odlaska

Apartman Petra je površine 35 kvm koji se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom, prostranim kupatilom i terasom. Kuhinja je kompletno opremljena.Wi-Fi je dostupanu celom apartmanu i dvorištu. Zamena peškira i posteljine se vrši na 5 dana. Fen i pegla su obezbeđeni. Video nadzor 24h / Parking mesto obezbeđeno. U Apartmanu Petra maksimalan broj gostiju je 2+2.

Karakteristike smeštaja


U kući          2 Apartmana

 Dvorište     Parking

Prijava od 14h      Odjava do 12h

 Terasa        Video nadzor


Smart TV          Internet

 Mag. kartica    Kuhinja

 Pušenje       Ljubimci

Fen              Pegla


Posteljina      Peškiri

Posudje          Toalet papir

 Kafa              Ofingeri

 Sapun             Tuš kabina

Upit za rezervaciju