Apartmani Tulipani nalaze se u naselju Golija, udaljeni od centra Zlatibora 300m. U svojoj ponudi apartmani Tulipani Vam nude smeštaj u četiri studio apartmana površine od 25 do 30m2. Svaki studio je opremljen kuhinjom (frižider, viseci delovi, set za rucavanje za 4 osobe, sudopera, 2 grejne ploce i aspiratorom), kupatilom, francuskim ležajem i dodatnim krevetom na rasklapanje (standardnim ležajem) – svaka dnevna soba je opremljena TV aparatom i satelitskim sistemom; a sve u službi maksimalnog komfora i udobnosti svakog njenog gosta. Sve garsonjere imaju centralno grejanje non/stop, kao i vruću vodu u kuhinji i kupatilu.
Ispred kuće nalazi se i prostrani parking koji može da primi 4-5 vozla, i prostrano ureden travnjak sa popločanom stazicom ulepšan raznovrsnim i mnogobojnim alejama cveća, takode i ljuljaškom za odmor i malu dremku posle ručka kao i drvenim stolom i klupama za releksaciju.
Borova šuma koja se nalazi preko puta apartmana nudi nezaboravnu zabavu i šetnje tokom cele godine, i zimi i leti… To je mesto gde se deca i mladi mogu sankati. Takode zimi su u neposrednoj blizini apartmana instalirane i pokretne žicare na padini. Ono što čini apartmane još atraktivnijom i privlačnijim je blizina prodavnice i trafike koje mogu da izadju u susret svim malim, ali ponekad i velikim potrebama gostiju!

Telefon za informacije i rezervacije:
066 054 988

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Mapa