O smeštaju

Porodica Gavović se bavi turizmom i izdavanjem smeštajnih jedinica dugi niz godina i kao iskusni domaćini uz toplu dobrodošlicu izać iće u susret svim Vašim zahtevima i željama.Takođe kao meštani ovog kraja uputiće Vas do svih znamenitosti i sadržaja Zlatibora. Preporučiće Vam planinarenje kao njihov omiljeni hobi i vožnju bicikli kroz nezaboravan mušvetski krajolik kao jedno od opcija omiljenih aktivnosti.Takođe za ljubitelje trčanja ili laganijeg džogiranja Gavovići preporučuju rutu od 5-10 km putem koji je neopterećen saobraćajem i pogodan za ovakav vid aktivnosti zbog hlada guste borove šume kojom put prolazi a i uspona koji bi ozbiljnijim trkačima pogodovalo za održavanje kondicije i izdržljivosti.I na kraju ono što domaćiniji toplo preporučuju jeste opuštanje na obezbeđenim ležaljkama u sklopu dvorišta sa fantastičnim pogledom.

Informacije i rezervacije:

Pozovite!    064 087 78 66

Dobrodošli u Vikendicu Gradina. Celokupan posed je namenjen za Vaš užitak.Naša vikendica je novije izgradnje te je opremljena moderno sa dodirom tradicije zlatiborskih sela.Kako bi Vaš boravak bio potpuno ugodan na raspolaganju Vam je veći frižider sa zamrzivačem i potpuno funkcionalna kuhinja.Kuća poseduje jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem iz koje ujutro imate najlepši pogled na brdo Gradinu. Prostran dnevni boravak u čijem sklopu se nalazi i trpezarija sa 4 mesta za sedenje odakle se pruža pogled na oblo brdašce Sječina.Iz dnevnog boravka na ograđenu terasu obavezno izađite u svitanje zore i uživajte u fantastičnom prizoru izlaska Sunca iza brdovitog horizonta. Do kuće je sprovedena izvorska voda,tako da imate jedinstvenu priliku da bez bojazni koristite vodu sa česme za piće i ostale potrebe jer koristite jednu od najčistijih voda Srbije. Naša vikendica takođe ima u ponudi i roštilj-letnjikovac u kom možete uživati na baštenskim klupama od kovanog gvožđa i ručati sa Vašom porodicom ili prijateljima. U suton se udobno smestite na zapadnu terasu i uz omiljeno piće ispratite zalazak Sunca dok Vas večernji vazduh polako omamljuje u san.

Nalazimo se u,jednom od najlepših sela zlatiborskog okruga,selu Mušvete. Ono što našu vikendicu izdvaja od ostalih smeštajnih kapaciteta je idealna udaljenost od urbanizovanog centra Zlatibora,puteva i magistrale,dok je dobro konektovana asfaltiranim putem do Čajetine (5 km) i centar Zlatibora (10 km) do svih ustanova i prodavnica za sve Vaše potrebe i želje. Takođe što je atipično za Zlatibor je to, što se u selu Mušvete nalazi i sušara u kojoj se uz poštovanje svih standarda proizvodi dalmatinski pršut,domaće vino i dalmatinska loza.A pošto je naša vikendica udaljena od sušare svega 5 minuta vožnje automobilom,možete se odlučiti i za laganu šetnju nakon koje će Vam okrepljenje dobro doći baš kod ovakvih domaćina kakva je Pršutana Aćim. Takođe možete uživati u prijateljski nastrojenim ali ograđenim stadom ovaca i krava koje pasu i odmaraju na travnatim brežuljcima u vašoj neposrednoj blizini. Takođe tokom letnjih dana osveženje možete pronaći u bazenu Golovo koji je udaljen 10 minuta vožnje od smeštaja.Ili ispunite svoj boravak dugim šetnjama ili planinarenjem do vrha Gradine na 1,176 m.n.v i odmorite na vidikovcu, sa pogledom na planinski pejzaž, sa besplatnim durbinom.

Karakteristike


Samostalna kuća      Do 4osobe

P – 45m2    1 spavaća soba

Dnevni boravak   Parking

Terasa


LCD             Internet

Kablovska     Kuhinja

Pušenje    Doz.Ljubimci

Fen              Pegla


Posteljina      Peškiri

Posudje          Toalet papir

 Kafa              Ofingeri

 Sapun             Tuš kabina

Raspoloživost

Slobodni dani su označeni zelenom bojom.

Cene

Pozovite za potvrdu i dogovor ili pošaljite upit ili rezervisite on-line!

Upit za rezervaciju

Mapa

 Mušvete