Luksuzno opremljena, novizgrađena Vila AKADEMIK nalazi se u samom centru planine i vazdušne banje Zlatibor, na izuzetno atraktivnoj lokaciji i u neposrednoj blizini skijališta Obudojevica. Ovu lokaciju činiće još atraktivnijom gondola za panoramsko razgledanje Zlatibora koja će povezivati zimski centar Tornik sa zabavnim parkom koji će biti izgrađen u blizini Vile Akademik. Izuzetno arhitektonsko rešenje same vile ispred koje se nalazi veliki parking sa video nadzorom, kao i luksuzno opremljeni apartmani čine ovu vilu specifičnom i jedinstvenom.

Mnoštvo besplatnog sadržaja koje Vila Akademik pruža upotpunjuje i prijatan ambijent caffe bara – recepcije, namenjenog isključivo gostima vile, uz sve vrste pića i toplih napitaka. Vila raspolaže sa 5 luksuzno opremljenih apartmana, 3 četvorokrevetna i 2 petokrevetna, kao i sa jednom dvokrevetnom sobom. Plazma televizori, internet i satelitski TV kanali, tuš kabine sa hidromasažerima, jakuzzi kade, kožne garniture, španska keramika, svrstavaju ove apartmane u sam vrh turističke ponude Zlatibora.

Teretana koja se takođe nalazi u sklopu vile pruža mogućnost vežbanja na najsavremenijim spravama sa slobodnim tegovima kao i na kardio spravama za individualna vežbanja. Za trenutke relaksacije i opuštanja našim gostima je na raspolaganju i finska sauna za više osoba.

Informacije i rezervacije:
Pozovite!    069 44 66 777

Kontakt telefoni : (+381) 31.846.265 | (+381) 31.846.277

Apartman 101

Apartman 102

Apartman 201

Apartman 202

Apartman 301

Apartman 302

Mapa