Vila Omorika 7

kliknite na sliku za galeriju

U mirnom delu Zlatibora, nedaleko od centra, okruzena zimzelenim stablima Pancicevih omorika, na velikom i uredjenom dvoristu, nalazi se Vila Omorika 7.

U svom sastavu poseduje dva apartmana, potpuno opremljena za Vas udoban boravak, i to:
-apartman br.1, povrsine 50 m2, kapaciteta od 1 do 6 osoba; i
-apartman br.2, povrsine 70 m2, kapaciteta do 9 osoba
Nalazi se u naselju Rujno, pored restorana Miris Dunja, bazena vile Romantika, prodavnice i svih ostalih turistickih sadrzaja koje nudi Zlatibor.
Obezbedjen je besplatan parking, Wi-Fi Internet, kablovska TV, komplet opremljene kuhinje, kos za basket i ljuljaske za decu.
Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju:
-tel: 064/1533500; 031/845400

Apartman br.1, povrsine 55 m2:

Namenjen je za boravak od 1 do 6 osoba. U svom sastavu sadrzi: Dnevni boravak koji, pored garniture za sedenje, ima jedan dvosed koji se moze razvuci u francuski lezaj standardnih dimenzija, kao i jedan veliki lezaj na razvlacenje koji se takodje moze razvuci u francuski lezaj standardnihh dimenzija; Spavacu sobu sa francuskim lezajem; Kuhinju komplet opremljenu sa posudjem i belom tehnikom a koja ima i pult za posluzivanje; Kupatilo sa lezecom kadom; Dve terase; TV aparat.

Apartman br.2, povrsine 70 m2:

Namenjen je za boravak do 9 osoba.
U svom sastavu ima: Tri spavace sobe, od kojih je jedna 2-krevetna sa francuskim lezajem, druga soba je 3-krevetna sa francuskim lezajem i jos jednim singl lezajem i terasom, treca soba je 4-tvorokrevetna sa francuskim lezajem i jos dva singl lezaja i terasom;Kupatilo sa lezecom kadom; Kuhinju sa dnevnim boravkom i trpezarijom.
Svaka soba ima svoj TV aparat, a takodje i dnevni boravak  ima TV aparat.
Posto apartman ima odvojene tri spavace sobe, to se, u slucaju posebnih zahteva gostiju, ove sobe mogu izdavati i pojedinacno, svaka za sebe.
Мијаила Радовића
Златибор

Datum obnavljanja 20.11.2017