Slider

Zlatibor, po svemu trenutno, najaktuelnija i najatraktivnija planina u Srbiji, taj atribut je ponela zbog mnogo čega što je takvom promoviše u našoj zemlji , Evropi, pa i šire, što je primetno po raznovrsnosti jezika posetilaca koji se na Zlatiboru mogu čuti i videti. Blaga, sunčana, leta, blage sunčane zime, prelepa proleća i topla jesen, razlog su turističkim posetama tokom cele godine.

Brojna izletišta, povezanost sa svim okolnim turističkim destinacijama, Drvengrad, Šarganska osmica, Višegrad, Tara, Drinska regata, Tornik, su više nego dovoljan razlog da se izabere boravak i odmor na ovoj veličanstvenoj planini!

Info i teme o Zlatiboru!

Smeštaj na Zlatiboru!

Pored dobre turističke ponude, Zlatibor je svojim gostima ponudio i kvalitetan smeštaj uz veliki broj apartmana, soba, vila i hotela.

Sve o Zlatiboru!

Zlatibor je lekovita banja, rekreativni centar, skijalište, centar kulturnih dešavanja i okupljanja ljudi sa svih strana i njemu je teško odoleti, jer svako ko je ikada došao, i osetio vetrove tople i mirisne poželeo je da bude soko, vrabac, golub ili bilo koja ptica koja ispod neba, krilima zakriljuje i okom obuhvata lepotu padina, koje se pri zalasku sunca u mekim zatonima kupaju u paprati i drhte u granama brezovih šuma! Šarena sela, ukrašena voćnjacima i livadama odjekuju pesmom kosača i pozivaju jedno drugo, na zajedničko jutrenje i zahvalnost tvorcu svega!
Mnogo čega ima na Zlatiboru i u njegovoj okolini što bi duši prijalo, što bi je odmorilo i oporavilo od silnih rana zadobijenih u životnim borbama!

Sve potrebe svakoga su zadovoljene, i za decu i za odrasle sve je pretvoreno u zabavu i doživljaj. Deci, škole skijanja, jahanja, plivanja..
Odraslima, kafici, diskoteke, noćni klubovi, igraonice, kladionice, bazeni, fitness programi, saune, masaže,teniski tereni, golf tereni, košarkaška igrališta, tereni za mali fudbal. Neograničeni momenti zabave i izbori.

Kad sve utihne, kad noć obavije polje, vrhove i pustare, ostaju upaljeni lampioni, borovi, i tišina. Svi spavaju tada i sanjaju zagrljeni Zlatiborskim mirom!

Uobičajeno, posećuju se izletišta, ali ko hoće i sam da hoda i upoznaje ovu planinu punu duha i lepote, može se popeti na Tornik u čijem podnožju leži kristalno jezero slatke vode, može se uputiti na brdo Čigota sa koga se vide vrhovi bosanskih planina, mogu planinariti kroz šume i niz brze planinske reke.

Apartmani na Zlatiboru (Baneri)

Česta pitanja


Kako rezervisati smeštaj?
Na sajtu postoji veliki broj oglasa smeštaja direktno od izdavaoca.  Za svaki dogovor možete ih pozvati kao i za sve uslove izdavanja.

Ako želite da izvršite On-line rezervaciju – booking  pretražujete po datumu samo slobodne apartmane sa cenama boravka. Posle odabira potrebno je da popunite rezervaciju i rezervišete. Nakon toga dobijate potvrdu rezervacije sa svim podacima. Vaša rezervacija je validna i sigurna….


Plaćanje avansa ili celog iznosa unapred?
Najčećše je rezervacija besplatna u vreme vansezone, osim u sezoni kada je često potrebno platiti avans unapred kao garanciju dolaska. Ako ste rezervisali preko izdavaoca na telefon avans uplaćujete direktno izdavaocu. Ostatak plaćate prilikom dolaska. U slučaju da želite da platite preko računa unapred ili kreditnom karticom možete kontaktirati Agenciju Gorg za instrukcije…


Da li preko sajta mogu da rezervišem izlet?
Nažalost ne. Izleti se planiraju i organizuju na osnovu upita. Preko sajta možete odabrati izlet i popunite formular kada bi ste planirali izlet a mi ćemo vam naknadno javiti da li imamo dovoljno prijavljenih na taj dan ili predložiti drugi datum kada se izlet sigurno organizuje.


Posedujem nekretninu na Zlatiboru i želim da izdajem/prodajem preko Agencije?
Agencija Gorg sa Zlatibora nudi različite usluge u vezi posredovanja u prometu nepokretnosti, kao i posredovanja ili poslovne saradnje prilikom izdavanja nekretnina. Pogledajte opširnije na linkovima usluge agencije.


Želim da reklamiram nekretninu ili usluge na Zlatiboru preko sajta?
Agencija Gorg sa Zlatibora nudi različite marketinške usluge. Pogledajte opširnije na linkovima usluge agencije.

Tržni centar BB, Zlatibor.
Preko puta Autobuske stanice prema Tržnom centru
(prolaz pored prodavnica Planeta i Kasper)