Zlatibor sobe

Zlatibor sobe

Pronadjite sobe na Zlatiboru brzo i lako. Odaberite datume, proverite raspoloživost, cene, recenzije i rezervišite povoljnije preko zlatiborskog sajta!

Unesite datum boravkaBroj osoba:Sobe na Zlatiboru

Sobe na Zlatiboru možete pronaći na različitim lokacijama. Mogu da budu u mirnom delu Zlatibora, u samom centru Zlatibora ili u okolini zlatiborskih atrakcija. Takođe možete odabrati sobe koje se nalaze u zlatiborskoj prirodi ukoliko želite da uživate u blagodetima ove planine. Sobe Vam nude prijatan i nezaboravan odmor, bilo da ste na odmoru sa porodicom ili na grupnom odmoru sa prijateljima. Možete birati visinu opremljenosti vila, što znači da možete izabrati vile koje poseduju dvorište ili poseban kutak za decu, sobe sa rezervisanim parking mestima ili garažom. Takođe, možete izabrati vile koje poseduju letnjikovce i prostor za odmor uz divna druženja.

PRENOĆIŠTE ZLATIBOR

Velika prednost soba jeste to što svako od potencijalnih turista može da pronađe ono što im odgovara i ono što im je potrebno. Uprkos tome što turisti i ljubitelji planina Zlatibor posećuju isključivo na više dana, moguće je da izaberete vikendicu za jednu noć ukoliko nemate mnogo vremena ili se na Zlatiboru nalazite samo u prolazu. Brzo i lako možete da pogledate ponude kuća, vila i vikendica na našem sajtu i rezervišete koji Vam se sviđa. Budite spremni da će cena ovog tipa smeštaja biti nešto viša nego obično, ali definitivno će Vam se isplatiti jer ćete za uzvrat dobiti mir i udobnost kakvu očekujete! U nastavku za Vas izdvajamo neke od vila i kuća za odmor koji su pogodni za prenoćište:

Odgovori na najčešće postavljena pitanja

Kako rezervisati sobe na Zlatiboru?

Sobe na Zlatiboru rezerviše se lako na stranici On-line rezervacije na sajtu Zlatibor.org. Proverite raspoloživost, cene, ocene smeštaja koje su dali prethodni gosti jednostavnim klikom na vilu, apartman ili hotel koji vam se dopada.

Da li u ponudi imaju smeštaji sa dve ili više spavaćih soba?

U ponudi ima veliki izbor smeštaja sa dve ili čak više spavaćih soba koje najlakše možete potražiti tako što ćete sortirati pretragu Tipa smeštaja na Apartmane sa 2 spavaće sobe.

Koje sobe na Zlatiboru ima lep pogled?

Kada je u pitanju lep pogled, prema recenzijama gostiju, smeštajni objekti Grand hotel Tornik i Mountain Residence se izdvajaju u odnosu na druge. Sa prozora i terasa ovih vila i hotela možete videti Zlatibor kao na dlanu. Rustic dream MIA se preporučuje osobama koje vole umirujuć pogled na šumu.

Koliko koštaju sobe na Zlatiboru?

Prosečna cena soba kreće se od 5 do 10 evra po osobi. U zavisnosti od opremljenosti i lokacije sobe mogu biti i skuplje.

Koja je najjeftinija cena smeštaja po osobi na Zlatiboru?

Cena boravka zavisi od lokacije i opremljenosti smeštaja, kao i od broja osoba koje su u apartmanu, odnosno hotelskoj sobi. U smeštajnim jedinicama za više osoba cena će biti niža, pa prenoćište po osobi u studiju ili apartmanu za četiri osobe može koštati i 5 do 7 evra.

Koji objekti na Zlatiboru su idealni za romantičan vikend?

Idealni apartmani za romantičan vikend za dvoje su Apartman Masha lux&Spa i In Gold Gondola.

Koji smeštaj na Zlatiboru je dobar za porodice sa decom?

Kao odlično mesto za boravak porodice sa decom na Zlatiboru se izdvajaju Apartment Različak II na 400 metara od centra i Apartman Jablan u Palisadu. Za duži boravak u mirnom okruženju za velike porodice posebno je pogodan smeštaj Rustic dream MIA.

Koji je smeštaj najbolji za boravak na Zlatiboru?

Prema ocenama gostiju na našem sajtu, apartmani Reka, Nika M i Happy NT su najpopularniji smeštaj na Zlatiboru. Popularnost duguju odličnoj opremljenosti, uslužnom osoblju, nalaze se na dobroj lokaciji i predstavljaju savršen odnos cene i kvaliteta usluge.

Da li se može iznajmiti soba na Zlatiboru za samo jednu noć?

U većini hotela, vila i apartmanskih kompleksa moguće je iznajmiti sobu za samo jednu noć. Izuzeci postoje u jeku sezone.

Da li postoje hoteli i apartmani koji primaju veće grupe?

Na Zlatiboru postoji veliki broj hotela i apartmana sa većim smeštajnim kapacitetom. Takođe, postoji i mogućnost zakupa cele vile za veće porodice ili dve porodice sa decom. Recimo, u apartmanima Stamatović primaju do 5 gostiju, apartman Diamond ES lux ima kapacitet za smeštaj do 8 osoba, dok se u cela kuća Rustic dream MIA može zakupiti za boravak do 10 ljudi.

Koji smeštaj na Zlatiboru u svojoj ponudi ima obezbeđeno parking mesto?

Široka ponuda smeštaja na Zlatiboru uglavnom uključuje i parking mesto ili garažu. Jedan od njih je i hotel Iris.

U kojim hotelima i apartmanima na Zlatiboru je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca?

Za sve one koji ne mogu zamisliti odlazak na odmor bez svog psa ili mačke, na Zlatiboru postoji mnogo apartmana u kojima je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. U hotelima koji nude svoje usluge na sajtu Zlatibor.org ne postoji ta mogućnost.

Koji smeštaj za odmor na Zlatiboru ima bazen i spa centar?

Pored poznatog hotela Olimp, koji raspolaže velikim bazenom na otvorenom, na Zlatiboru postoji nekoliko objekata koji imaju zatvoren bazen i spa sadržaje. Neki od njih su hotel Mona, poznat po svom wellness centru Inspirium, kao i Apartman MN Hills A16.

Facebook   Youtube   Instagram