Dino park

Zlatibor je od 2017. godine postao bogatiji za  Dino &  avantura park  zabavnog sadržaja koji zauzima površinu od 6 hektara. Ovaj pak je takođe edukativnog karktera i ne postoji starosna granica te ovde zaista svako može pronaci mesto za zabavu.

 Radno vreme je od 09:00 do 20:00h. Cena ulaska se plaća u zavisnosti od uzrasta, pa je za decu od 3-15  godina cena 300 dinara a za odrasle 600 dinara (mala deca do 3 godine ne plaćaju). Grupne posete – preko 20 ljudi imaju popust. U cenu nisu uključene odredjene aktivnosti koje će u daljem tekstu biti naglašene.

Vaš domaćin na ulasku u park je Alosaurus koji će vas rado pozdraviti. Pešačka staza vas vodi do Avantura parka gde ćete videti još neke primerke dinosaurusa i pored svake sledeće zabave i izazova, kroz ceo park, pratiće vas drugačiji primerak ove veličanstvene izumrele vrste. Reks, Triceratops, Spinosaurus su samo neki od čitave družine koji će izgledom, zvukom ili pokretima najviše obradovati mališane. Dečije dino selo sa ljuljaškama, trambolinom iznenadiće sa raznolikim sadržajem koji je podređen mlađem uzrastu i njhovoj edukaciji.

Cena jednog sata u Avantura parku je 600 dinara. Poligoni raznih prepreka na drveću, mreži. Za najenergičnije su smišljeni tako da zadovolje sve uzraste i da ih jasno razgraniči. Pa je redosled nivoa: baby, vrtić, izazov, gusar, tazan i džungla.

Veštačka stena za penjanje

Za planinare i one najveštije goste postavljena je veštačka stena visoka 10 metara. Ona takođe poseduje različite nivoe po težini i ima ih 5.

Cena za pet pokušaja iznosi 500 dinara.

Zip Line koji se proteže kroz ceo park

Zip line se proteže kroz ceo park, omogućava pogled iz ptičije perspektive, ko voli  malo više adrenalina uživaće. Cena Zip line-a je 500 dinara, dok se baby zip line ne naplaćuje.

Sledeća zanimacija je avantura u lopti takozvana Zorba ball. Alo poželite da trčite ili se kotrljate dok vas štiti ovaj providni mehur onda je ovo izbor za vas.

Cena je 300 dinara

Vožnja planinskim kolima

Mauntain car koji će  sigurno poželeti da provoza svaki dečak vas čeka da pojurite.

Cena za 15 minuta vožnje je 300 dinara.

6D Bioskop

6D Bioskop podrazumeva da će gledaocima biti dočarano sto u običnom bioskopu nije moguće: kiša, vetar, dim, miris i vibrirajuće efekte u prilagođenoj animaciji. 

Cena je 200 dinara.

Streličarstvo, air soft i arkadne igre

Na istom mestu se nalazi streličarstvo, air soft i arkadne igre. U zavisnosti od municije cene su od 300-450 dinara. Arkadne igde se naplaćuju 100 din po žetonu.

Vožnja kvadovima

Kvadove mogu da iznajme svi, postoji staza za vožnju.

Cena je 700 dinara za 10 minuta.

Divlji zapad na Zlatiboru

Najnoviji sadržaj parka se naziva Divlji zapad. Virtuelno pucanje sa društvom ili pojedinačno može vam obezbediti vredne nagrade.

Staza za mini tjubing u upotrebi je u svakom godišnjem dobu, cena je 300 din.

Zoo vrt

Zoo vrt mesto za šetnju kroz prirodu i posmatranje pitomih životinja naviknutih na posetioce. Tu se nalaze jeeleni, koze, mufloni,…

Ergela konja

Među poslednjim stanicama je ergela konja gde je moguće uzeti časove jahanja za početnike ili čak ova aktivnost u prirodi. Cene su od 600-1200 dinara.

Rc automobili na daljinsko upravljanje

Rc automobile na daljinsko upravljanje je zaista veliki hit. U spretnoj vožnji učestvuju podjednako veliki i mali poosetioci. Iznajmljivanje je za manje 400 dinara dok su veči automobile 700 dinara.

Mini golf

Mini golf predstavlja zanimaciju za celu porodicu i budi takmičarski duh. Cena je 250 dinara po osobi

Poligon za rolere i trotinete

Poligon za rolere koji može da bude i teren za basket, ima mogućnost iznajmljivanje trotineta.

Cena je 300 dinara za 30 minuta vožnje.

Kafići i restorani

Kafe-restoran u sklopu parka ima i igraonicu, gde je moguća proslava rođendana.  Pored lepog jezerceta je smešten pa je ovde pauza od aktivnosti pravi gust, da se okrepite pojedete obrok i odmorite.

U okviru ponude imate animatore za decu i dodatne usluge. Takođe park nudi mogućnost zakupa određenog dela za razne skupove. Pored svih zabavnih delova tu se nalazi ambulanta u slučaju nužde, jer se misli na bezbednost posetilaca.

Decembar i januar su meseci humanosti gde Dino park postavlja kutije sa željama u humani kutak. Tu simbolično možete donirati novac za decu. Ideja je da se deca na lečenju,kojima je to najpotrebnije, obraduju paketićima.

Ukoliko vas zanima detaljnije kako izgleda park možete stranicu zapratiti na Instagram stranici ili putem Facebooka