Zlatibor smeštaj


Pronadjite smeštaj na Zlatiboru brzo i lako uz direktan kontakt ili poziv vlasniku i izdavaocu. Odaberite datume, proverite raspoloživost, cene, recenzije i rezervišite povoljnije preko zlatiborskog sajta.

Unesite datum boravkaBroj osoba:


Villa Bella 13

ul. Krfska 34 4 Villa Bella 13 30€

Apartman Pavle

ul. Dragoslava Zeke Smiljanica 15 5 Apartman Pavle 45€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 2 recenzije

2 odvojene sobe!


Zlatiborski mir

ul. Zlatiborskih Pletilja br 6 5 Zlatiborski mir 38€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 1 recenzije

Apartman Laki

ul. Jovanke Jeftanović 27/1 4 Apartman Laki 30€
9.9 Fantastičan
Na osnovu 8 recenzija

Apartmani Stamatović

Ul. Erska 1 5 Apartmani Stamatović 35€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 2 recenzije

Od 20 eura za studio!


Apartman Skandinavija & Spa

ul. Jovanke Jeftanović 16 4 Apartman Skandinavija & Spa 35€ 42€
9.6 Fantastičan
Na osnovu 2 recenzije

Spa ukljucen u cenu


Apartman Iskra

ul. Miladina Pecinara 94 4 Apartman Iskra 30€

Apartman Jovana & Spa

ul. Jovanke Jeftanović 16 4 Apartman Jovana & Spa 30€

Apartman Petrov

MILADINA PEĆINARA 94 F 4 Apartman Petrov 40€ 48€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 1 recenzije

Apartman Sunce

ul Drinske Divizije 37 4 Apartman Sunce 25€ 28€
9.7 Fantastičan
Na osnovu 12 recenzija

Apartman Pino Bianco

ul. Dragoslava Zeke Smiljanica 15 4 Apartman Pino Bianco 35€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 4 recenzije

Apartman LiMi

  6 Apartman LiMi 30€

Apartman Zlatnik

ul. Krfska 4 Apartman Zlatnik 25€

Apartman Ria

Krfska 32 4 Apartman Ria 30€

Apartman Aria

ul. Jovanke Jeftanović 6 Apartman Aria 35€

Apartman Novica

ul. Bele Vode 6 Apartman Novica 40€

Apartman Miran San

Ulica Kiridzijska 4 Apartman Miran San 22€

Apartman Milano

ul. Krfska 6   Apartman Milano 35€

Apartman Reka

ul. Jovanke Jeftanović 4 Apartman Reka 35€ 39€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 9 recenzija

Preporučeno za putnike!


Apartman Komatina

ul. Breza 26 4 Apartman Komatina 35€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 1 recenzije

Spa ukljucen u cenu!


Apartman Diamond

ul. Dragoslava Smiljanica 15 4 Apartman Diamond 35€ 39€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 2 recenzije

Lux Apartman SS

ul. Dragoslava Zeke Smiljanica 17 5 Lux Apartman SS 40€
10.0 Fantastičan
Na osnovu 2 recenzije

Apartman Bonaca

ul. Andrije Jevemovića 4 Apartman Bonaca 35€

Diamond ES LUX

Ul. Krfska 2 8 Diamond ES LUX 60€

Tri odvojene sp. sobe


Apartman Porodično blago

ul. Drinske Divizije 37 4 Apartman Porodično blago Zauzeto
10.0 Fantastičan
Na osnovu 1 recenzije

Garaža uključena u cenu


Lux apartman S14

ul. Dragoslava Zeke Smiljanica 15 5 Lux apartman S14 Zauzeto

Apartman Tajena

Ul.Svetogorska 9 4 Apartman Tajena Zauzeto


Smeštaj na Zlatiboru

Romantično putovanje u dvoje, zimska avantura sa prijateljima ili aktivan odmor sa porodicom – turistički sadržaji Zlatibora su sve brojniji, a ponuda smeštaja sve bolja i kvalitetnija. Na Zlatiboru se gostima nude svi tipovi smeštajnih objekata – bilo da vam je potrebna soba, hotel, apartman ili vila na Zlatiboru, moći ćete da birate smeštaj po sopstvenoj meri i ukusu.

Na raspolaganju su vam najraznovrsnije mogućnosti: možete iznajmiti smeštaj sa doručkom, rezervisati prenoćište u luksuzno opremljenom apartmanu, rezervisati garažu ili parking mesto, odabrati prenoćište u vili sa letnjikovcem ili u smeštajnom objektu sa spa sadržajim, teretanom ili igraonicom za decu. U predivnom okruženju zlatiborske prirode možete izabrati hotelsku sobu, vilu, studio apartman ili pak apartman sa više soba za veći broj ljudi. Pored luksuznih hotela postoji i veliki izbor privatnog smeštaja koji po stepenu opremljenosti i komfora ne zaostaje za hotelskim, a može se iznajmiti po povoljnijoj ceni.

Smeštaj u centru Zlatibora je odličan izbor za sve one koji žele da su u blizini mnogobrojnih restorana sa bogatom gastronomskom ponudom. U centru se nalaze i kafići, barovi i klubovi sa živom muzikom u kojima često gostuju poznati muzičari i DJ-evi, pa je ovo savršena lokacija za mlade ljude željne provoda i zabave.

Sa druge strane, ne zaboravite da su i predivna zlatiborska sela idealno mesto za beg od gradske gužve. Postoje apartmani, brvnare i vile van centra, za sve goste koji žele miran odmor i opuštanje u tišini i netaknutoj prirodi, u domaćoj zlatiborskoj kuhinji i autentičnoj atmosferi života u zlatiborskim planinskim selima.

Ponuda smeštaja na Zlatiboru je izuzetno velika. Birajte smeštaj u naseljima Đurakovac, Zova, Obudojevica, Golija ili na Torniku, u Kalmanu ili Kraljevim Konacima.

Cena smeštaja na Zlatiboru

S obzirom na to da postoje različite kategorije i tipovi smeštajnih jedinica, kao i njihova opremljenost – razlikuje se i cena iznajmljivanja. Ipak, sa punom slobodom se može reći da je ponuda takva da odgovara svačijem budžetu. Možete birati između jeftinijih prenoćišta u skromnije opremljenim apartmanima za koje treba izdvojiti oko 25 do 30 evra po danu, i boravka u luksuznim hotelima gde noćenje košta i do 150 evra.

Osim kategorizacije objekta, cenu boravka smeštaja odrediće i njegova lokacija. Što je manja udaljenost od glavnih turističkih atrakcija na Zlatiboru, to je cena viša. Naravno, sadržaji koji se nude takođe su važan su faktor u formiranju cene. Skuplji boravak će biti u onim smeštajnim jedinicama koje imaju svoj bazen, spa&welness centar, teretanu, igraonicu ili aqua park za decu.

Smeštaj na Zlatiboru u potpunosti odgovara standardima modernog ugostiteljstva, pa tako bukvalno svaki smeštajni objekat ima besplatan internet, kablovsku televiziju, kompletno opremljenu kuhinju i sa stilom uređen enterijer. Pored hotela, na Zlatiboru postoje i mnogi apartmani koji nude bogat sadržaj za svoje goste. Obezbeđeno parking mesto ili garaža za automobile, letnjikovac ili dečje igralište u bašti, elegantno i luksuzno uređen enterijer sa đakuzijem i saunom ili apartman u kućama izrađenim u etno stilu – u zavisnosti od toga kakvi su vam prioriteti i želje, smeštaj na Zlatiboru pruža beskrajne mogućnosti za uživanje.

Zlatibor smeštaj - preporuka

Razni gosti imaju razne potrebe i želje kako bi našli savršen smeštaj koji će im omogućiti potpuni užitak na Zlatiboru. Za one koji nisu sigurni kakav smeštaj tačno žele i koji bi da odaberu smeštaje sa standardnom opremljenošću izdvajamo nekoliko uobičajenih osobina smeštaja. Jedna od njih je smeštaj koji u sklopu boravka nudi i hranu kako ne bi morali da razmišljate o tome za vreme boravka na Zlatiboru ili ukoliko dolazite na odmor sa decom, biće Vam dosta lakše da se organizujete za nastavak dana. Takođe, za one koji ipak žele sami da spremaju svoje specijalitete u ponudi imamo i smeštaje sa kuhinjom koja je potpuno opremljena i funkcionalna. Kada boravite na Zlatiboru veoma je bitna lokacija smeštaja, što zbog cene boravka što zbog Vaših planova za izlete i obilazak Zlatibora. Ako ste na odmor došli sa porodicom i malom decom u letnjem periodu, najbolja lokacija za Vas je smeštaj blizu Avantura parka i Dino parka koji su nezaobilazna destinacija svih turista i koja Vam nudi različite zabavne sadržaje. Što se tiče zimskog perioda, najčešća i najpogodnija lokacija smeštaja je naselje Obudojevca na kome se nalazi skijalište koje će upotpuniti Vašu zimsku avanturu.

Zlatibor smeštaj sa bazenom

Zlatibor je nesumljivo jedna od najposećenijih turističkih destinacija. Razlog za to je, pored čistog zlatiborskog vazduha, planinske netaknute prirode i klime koja odgovara gotovo svima, širok izbor zlatiborskih smeštaja gde će svako zasigurno pronaći nešto za sebe. Veliki izbor smeštaja nije dovoljan razlog što turisti iz godine u godinu sve više posećuju Zlatibor, tu je i odlična opremljenost svakog apartmana i kvalitet koju pružaju našim gostima. Takođe, i cene smeštaja su veoma pristupačne a ujedno daju i dobar kvalitet i udobnost, pa čak možete pronaći veliki izbor smeštaja sa bazenom čija cena je zadovoljavajuća. Možete pronaći smeštaje koji poseduju otvoren ili zatvoren bazen koji će Vam pružiti potpuno uživanje.

Odgovori na najčešće postavljena pitanja

Kako rezervisati smeštaj na Zlatiboru?

Smeštaj na Zlatiboru rezerviše se lako na stranici On-line rezervacije na sajtu Zlatibor.org. Proverite raspoloživost, cene, ocene smeštaja koje su dali prethodni gosti jednostavnim klikom na vilu, apartman ili hotel koji vam se dopada.

Koji smeštajni objekti na Zlatiboru nude najukusniji doručak?

Ukoliko vam je važno da uz prijatan boravak uživate i u najukusnijim jelima sa Zlatibora, rezervišite smeštaj u hotelu Central INN. U ponudi ovog hotela doručak je zlatiborski brunch. Jedinstven gastronomski užitak doživećete i u hotelu Grand hotel Tornik, gde se ukusni delikatesi poslužuju u rotacionom restoranu sa predivnim pogledom na okolinu.

Koji smeštaj na Zlatiboru ima lep pogled?

Kada je u pitanju lep pogled, prema recenzijama gostiju, smeštajni objekti Grand hotel Tornik i Mountain Residence se izdvajaju u odnosu na druge. Sa prozora i terasa ovih vila i hotela možete videti Zlatibor kao na dlanu. Rustic dream MIA se preporučuje osobama koje vole umirujuć pogled na šumu.

Koliko košta smeštaj na Zlatiboru?

Prosečna cena prenoćišta i boravka u apartmanu za dve osobe na Zlatiboru kreće se od 20 do 30 evra. U zavisnosti od opremljenosti i lokacije smeštaj može koštati i 50 evra za noćenje, ali i oko 100 evra.

Koja je najjeftinija cena smeštaja po osobi na Zlatiboru?

Cena boravka zavisi od lokacije i opremljenosti smeštaja, kao i od broja osoba koje su u apartmanu, odnosno hotelskoj sobi. U smeštajnim jedinicama za više osoba cena će biti niža, pa prenoćište po osobi u studiju ili apartmanu za četiri osobe može koštati i 5 do 7 evra.

Koji objekti na Zlatiboru su idealni za romantičan vikend?

Idealni apartmani za romantičan vikend za dvoje su Apartman Masha lux&Spa i In Gold Gondola.

Koji smeštaj na Zlatiboru je dobar za porodice sa decom?

Kao odlično mesto za boravak porodice sa decom na Zlatiboru se izdvajaju Apartment Različak II na 400 metara od centra i Apartman Jablan u Palisadu. Za duži boravak u mirnom okruženju za velike porodice posebno je pogodan smeštaj Rustic dream MIA.

Koji je smeštaj najbolji za boravak na Zlatiboru?

Prema ocenama gostiju na našem sajtu, apartmani Reka, Nika M i Happy NT su najpopularniji smeštaj na Zlatiboru. Popularnost duguju odličnoj opremljenosti, uslužnom osoblju, nalaze se na dobroj lokaciji i predstavljaju savršen odnos cene i kvaliteta usluge.

Da li se može iznajmiti smeštaj na Zlatiboru za samo jednu noć?

U većini hotela, vila i apartmanskih kompleksa moguće je iznajmiti smeštaj za samo jednu noć. Izuzeci postoje u jeku sezone.

Da li postoje hoteli i apartmani koji primaju veće grupe?

Na Zlatiboru postoji veliki broj hotela i apartmana sa većim smeštajnim kapacitetom. Takođe, postoji i mogućnost zakupa cele vile za veće porodice ili dve porodice sa decom. Recimo, u apartmanima Stamatović primaju do 5 gostiju, apartman Diamond ES lux ima kapacitet za smeštaj do 8 osoba, dok se u cela kuća Rustic dream MIA može zakupiti za boravak do 10 ljudi.

Koji smeštaj na Zlatiboru u svojoj ponudi ima obezbeđeno parking mesto?

Široka ponuda smeštaja na Zlatiboru uglavnom uključuje i parking mesto ili garažu. Jedan od njih je i hotel Iris.

U kojim hotelima i apartmanima na Zlatiboru je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca?

Za sve one koji ne mogu zamisliti odlazak na odmor bez svog psa ili mačke, na Zlatiboru postoji mnogo apartmana u kojima je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. U hotelima koji nude svoje usluge na sajtu Zlatibor.org ne postoji ta mogućnost.

Koji smeštaj za odmor na Zlatiboru ima bazen i spa centar?

Pored poznatog hotela Olimp, koji raspolaže velikim bazenom na otvorenom, na Zlatiboru postoji nekoliko objekata koji imaju zatvoren bazen i spa sadržaje. Neki od njih su hotel Mona, poznat po svom wellness centru Inspirium, kao i Apartman MN Hills A16.